Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 29 hetes terhes...

Mit tegyek? 29 hetes terhes vagyok ikreket várok. Össze vesztem az anyósomal, Mert mindenbe bele szól olyanokat talál ki hogy nem a férjemtől vannak a babók.

Figyelt kérdés
És ma olyat mondott hogy sírva fakadtam.. hogy jobb lenne ha halva születnének meg az ikreim!! Teljsen kivagyok borulva.. férjemnek még nem mondtam el mert még em ért haza a munkából mondjam el neki?? Tudja hogy soha nem jöttünk ki egymással..
2010. jan. 29. 18:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy mondd el!Náluk laktok?Miért ellnséges?Ilyet nem mondd normális ember(már bocs)
2010. jan. 29. 18:33
 2/28 anonim ***** válasza:
85%
Én elmondanám mindenkép..rakja már helyre a saját anyját,hozzáteszem átlalában kettőn áll a vásár,sokszor mindig mindenért az anyóst okolják (nem azt mondom,hogy nálatok is,csak hajlamosak az emberek csak a sajtá nézőpontjukrol nyilatkozni és bizoynos részletket kihagyni) ,de ez még igy is nagyon ocsmány mondat volt szerintem.Mondjuk felételezhetőleg hirtelen haragbol mondta és ő maga is elszégyellte magát mostanra.
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mond el neki! Talán helyre teszi az anyóst egy kicsit..

Nem tudom, mit képzel.. Nemhogy örülne az unokáknak, és a fia boldogságának..

4/28 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben elmondanám.azért ilyet...hát a saját unokáiról beszél.fújj.a minimum,hogy a párod helyében nem engedném a gyerekek közelébe.
2010. jan. 29. 18:36
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Először is nyugodj meg,mert az idegeskedés nem tesz jót se neked,se a babáknak.Az anyósodat meg kerüld el nagy ívből...szégyellhetné magát.Szerintem mond el a férjednek,hátha jobb útra tereli anyósod idi@ta fejét.Ezek után örülhetne anyósod ha láthatja a gyerekeiteket,remélem nagyon ég a bőr az arcáról.Próbálj meg nem foglalkozni veled és ha lehet még véletlenül se menj hozzá!!!
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem élünk vele hála.. külön házba élünk.. Engem már az elején sem kedvelt nem tudom miért! olyanokat vágott régen a fejemhez hogy a a fia dipolmázott.. én meg csak 1 sz*r érettségivel rendelkezek.. Hogy az exbarátnője sokkal jobb volt...
 7/28 anonim ***** válasza:
90%
Még jó h mond el...meg i érdemli az a hülye szuka...fú gecc,h mondhat ilyet az unokáiról?Undrorító retkes banya :@
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen mindegy,hogy hirtelen haragból mondta,de a gyerekei halálát még az ellenségeimnek sem kívánnám.Hogy jön ő ehhez?Ráadásul az unokái!Egy terhes nőnek ilyet mondani...ááá ez szörnyű.Kedves anyós szégyellje magát!!!
2010. jan. 29. 18:39
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Az igen.. mond el a férjednek.

Jó nagy pofon kéne az anyósodnak,ha ilyet mond.

2010. jan. 29. 18:41
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is mondd el neki! Talán, ha még sírsz, az sem baj, így egy kicsit fogékonyabb lenne a párod a szitúra...

"Mondjuk feltételezhetőleg hirtelen haragból mondta"

Mondjuk nálam az ilyen kifogás alapból kiesik.. én biztosan hanyagolnám vele a találkozást és felfüggesztenék vele mindenféle kommunikációt -legalábbis egy jó időre (talán még azt is megkockáztatnám, hogy nem láthatná az unokáját/unokáit az első napokban)... ha nem állsz a sarkadra és sajnos nem mutatod meg neki(k) (párodnak is)

hogy hol az a határ ameddig még "büntetlenül" is elmehet, ezt fogja játszani talán élete végéig... sajnos

Amúgy mit szólt volna "kedves" anyós, ha pl a veszekedés után elvetéltél volna? Esetleg ha beszélsz vele / vagy pároddal fel tehetnéd nekik ezt a kérdést is... azért kíváncsi lennék mit szólnának hozzá? (de ez legyen az utolsó ötlet, mert fenyegetőzni, meg félelmet kelteni nem túl jó dolog...)

Talán még a párodnak is nyomatékosíthatnád, hogy ez így neked nagyon rossz... azért azt nem hiszem, hogy egy fiúnak nem a párja az első...

2010. jan. 29. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!