Mit tegyek? 29 hetes terhes vagyok ikreket várok. Össze vesztem az anyósomal, Mert mindenbe bele szól olyanokat talál ki hogy nem a férjemtől vannak a babók.
Szerintem mond el neki! Talán helyre teszi az anyóst egy kicsit..
Nem tudom, mit képzel.. Nemhogy örülne az unokáknak, és a fia boldogságának..
Az igen.. mond el a férjednek.
Jó nagy pofon kéne az anyósodnak,ha ilyet mond.
Szerintem is mondd el neki! Talán, ha még sírsz, az sem baj, így egy kicsit fogékonyabb lenne a párod a szitúra...
"Mondjuk feltételezhetőleg hirtelen haragból mondta"
Mondjuk nálam az ilyen kifogás alapból kiesik.. én biztosan hanyagolnám vele a találkozást és felfüggesztenék vele mindenféle kommunikációt -legalábbis egy jó időre (talán még azt is megkockáztatnám, hogy nem láthatná az unokáját/unokáit az első napokban)... ha nem állsz a sarkadra és sajnos nem mutatod meg neki(k) (párodnak is)
hogy hol az a határ ameddig még "büntetlenül" is elmehet, ezt fogja játszani talán élete végéig... sajnos
Amúgy mit szólt volna "kedves" anyós, ha pl a veszekedés után elvetéltél volna? Esetleg ha beszélsz vele / vagy pároddal fel tehetnéd nekik ezt a kérdést is... azért kíváncsi lennék mit szólnának hozzá? (de ez legyen az utolsó ötlet, mert fenyegetőzni, meg félelmet kelteni nem túl jó dolog...)
Talán még a párodnak is nyomatékosíthatnád, hogy ez így neked nagyon rossz... azért azt nem hiszem, hogy egy fiúnak nem a párja az első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!