Mit tennétek ha kiderülne hogy a párotok három évig más gyerekét nevelte?
ezt neki kell tudnia
ha kötődik a gyerekhez és a gyerek is hozzá akkor miért ne ?
de ez elég bonyolult dolog ...
kérdés mi a jobb :
1. most megszakítani a kapcsolatot a gyerekkel mikor még kicsi és valszeg alig fog emlékezni azokra az évekre amit együtt töltöttek mint család
2. szépen lassan hagyni h leépüljön a kapcsolat és ezzel a gyerekben kétségeket hagyni
3. megtartani a kapcsolatot és esetleg később kínos tini kérdéseket kapni és egy nagy szakítást
4. kérdés h az anya mit akar ennek a fényében ?
mert ha az anya nem akarja a kapcsolattartást akkor ezen felesleges gondolkodni lévén a pasinak jogilag nem jár kapcsolattartás
Te vagy az Apa? Vagyis a "volt" Apa?
Azért én nem szeretnék a nagyszülők helyében sem lenni. 3 évig van egy unokájuk, aztán... Én képtelen lennék elengedni az ártatlan kisgyereket.
Én nem szólnék bele, de ha úgy dönt,hogy nem keresi többet, én szakítanék. Azért ha egy gyereket 3 évig sajátjaként nevelt brutál érzéketlenség lehet megszakítani vele a kapcsolatot. Amúgy az új törvények szerint nem kell fizetnie gyerektartást de a kapcsolat maradhat, mert a gyerek érdeke, szóval hülye kifogás h az ex nem engedi. Bíróságon lehet kérni a láthatást.
Meg ami még eszembe jutna, mi van ha nem lehet gyerekünk, esetleg örökbefogadunk, azt is majd így el tudja dobni, ha esetleg elválnánk majd a későbbiekben? Nekem ilyen férj nem kéne.
Az jogos, h az anyára mérges stb..., na de hogy az ártatlan gyerekre miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!