Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha kiderülne a barátnőtökről, hogy terhes, akkor vele maradnátok, és felnevelnétek együtt a gyereket, vagy elvetetnétek a babát, vagy simán otthagynátok a lányt?
simán vele maradnék és felnevelnénk.
nem értem, mi ebben a kérdés. aki nem akar komoly kapcsolatot, az most akkor mit is akar?
F
Ha egy szerelemteljes, szeretetteljes kapcsolat és nem csak szenvedés, akkor felnevelés, egyértelmű. Persze, csak ha van mire vállalni. Ha csak ez tartaná össze, és szintén lenne lóvém, akkor vállalnám, és magamhoz próbálnám venni jogilag, ha idióta az anyja. Ha pedig nincs pénzem, de nagyon szeretetteljes a kapcsolat, akkor is vállalnám, elmennék dolgozni akár 2 munkahelyre is.
F25
Nos egyértelmű, hogy vele maradnék, és felnevelném :)
Ez az én álláspontom. De mivel közös dologról van szó,
azért kiváncsi lennék, hogy a lány hogy vélekedik :)
Ez közös döntésen alapul.
nekem késett,a párom nagyon pánikolt de eltervezte hogy magántanulóként fog tanulni napközben meg dolgozik hogy legyen miből megélnünk(17volt,én 18),szerencsére nem voltam terhes de nagyon jólesett hogy nem kell félnem a jövőtől mert mellettem maradna,osztálytársam viszont októberben szült,az apa látogatja a kicsit de a csajra nem kíváncsi és van másvalakije
19L
több dologtól függ
ha nagyon fiatal, akkor lehet, hogy jobb mindenkinek, nem születik meg a baba.... :-(
ha most kezd dolgozni, akkor lehet, hogy érdemes megtartani, egy ideig még állami támogatást is kap, de tudni kell, hogy utána nehezen kap állást, tehát a fiúnak kell ténylegesen felnőni, és vállalni, hogy fenntartja a családot. ha erre nem képes, akkor....
ha a fiú vállalja, hogy felneveli a gyereket, mert szereti a lányt, akkor természetes, hogy megtartani a babát.
ha kimondottan az én kapcsolatomra vagy kíváncsi, akkor ez utóbbi :-)
egyébként aki egy ilyen után/miatt otthagyja a "barátnőjét" az dögöljön meg
erről megoszlanak a vélemények
viszont egy gyerek soha nem tart össze semmit, emiatt együtt lenni, nem pedig meggyőződésből kész öngyilkosság
az egész élet megváltozik, ezt addig senki nem hiszi el, amíg nincs benne, még amikor szeretnek házaspárok gyereket ott is okoz gondot nem egyszer nem pedig így N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!