A párotok (férfi) szokott vasalni? Nálunk ez az egy dolog, amit mindketten utálunk és megy a vita rajta ki csinálja meg éppen.
Figyelt kérdés
Én általában reggel gyorsan kivasalom amit aznap felveszek, a párom viszont utolsó pillanatban kel, erre már nincs ideje, teregetés után is ritkán áll neki a vasalásnak, aztán amikor meg gyűrött a ruha azon mérgelődik.2014. nov. 19. 22:13
41/48 anonim válasza:
Nálunk sincs fű, de a sógornőm szokott füvet nyírni, a tesóm meg vasalni. Egyik munkához sem kell erő vagy különleges képesség.
Én nő létemre magam fúrtam fel ütvefúróval az Ikea-s polcot a falra. Se nem nehéz, se nem bonyolult.
Villanyt, gázt nem barkácsolunk, mert veszélyes üzem.
Főzni a férjem is szokott, de én többet, mert nekem jobban megy.
Varrni viszont ő szokott, mert ahhoz én béna vagyok, ő hajtja fel a nadrágot, ilyesmit... viszont nagyon szépen tudok kötni :)
A vizes blokk apró hibáinak a javítása is az ő feladata, mert neki megy, nekem nem.
A műszaki cikkek beüzemelése viszont az enyém, mert abban én vagyok jobb :)
42/48 anonim válasza:
Az én családomban csak apám hord olyat amit vasalni kell, így ő vasal magának. Önként csinálja, közben néz valami filmet, semmi baja vele.
43/48 anonim válasza:
Hát nekem a párom tanította meg, hogyan kell inget vasalni. :D Édesanyja ugyanis nem vasalta az ingeit, így kénytelen volt megtanulni. Ő ügyesebb benne, gyorsabban is csinálja, így inkább ő szokott vasalni.
44/48 anonim válasza:
Nálunk inkább csak a barátomnak vannak vasalni való ruhái, én még a blúzokat sem szoktam, mert a kabát vagy kardigán alatt úgy is összegyűrődik, amúgy pedig vállfán szárad. :) Emiatt általában ő vasal, de ha más dolga van, nekem sem esik le a gyűrű az ujjamról, ha én vasalok rá. Igazából minden házimunkát megosztunk (nekem nem fogja bemagyarázni, miközben áramköröket forraszt, hogy nem tud bekapcsolni egy mosógépet...), egyedül a főzést csinálom inkább én, bár abban is segít, de én jobban főzök.
45/48 anonim válasza:
Azta! Néhány bejegyzést elolvastam, és rájöttem, én nagyon "ódivatú" vagyok:) Nálunk a házimunka 90%-át én végzem munka mellett. De nekem ezzel nincs problémám, mert a barátom sokat dolgozik, illetve ha megkérem valamire, mindig számíthatok rá. A vasalás csak az én reszortom, ő max. porszívózik és a csodaportörlőjével:) port töröl. Nagyjából ennyit is tud.:) Azért ha fiunk szüleik, őt megtanítom majd a házimunkára, ki tudja hova sodorja a szél:)
46/48 anonim válasza:
utolsó vagyok, még egy: a barátom viszont egy ezermester, mindent megcsinál otthon (szerelés, fúrás, javítás, stb.)
47/48 anonim válasza:
45-ös vagyok: aki(k) lepontozott(-tak) - megmondanátok, miért? Nem a kérdésre válaszoltam, vagy más az életfelfogásunk-értékítéletünk? Nem mindegy.
48/48 anonim válasza:
Kérdezö, ha nem akarsz vasalni, semmi esetre Sem javaslom a szàritogépet, mert abban lesz csak igazàn gyürött a ruha.Nekem is van, de azt, amit abban szàritok, minden esetben ki kell vasalni, mert teljesen összegyüri, hiszen ugy forgatja orakon keresztül, mint egy mosogép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!