A párotok (férfi) szokott vasalni? Nálunk ez az egy dolog, amit mindketten utálunk és megy a vita rajta ki csinálja meg éppen.
Vállfán teregetünjk, a férjemnek nagyon ritkan kel vasalni ruháját, nekem még így is kell, mert a munkahelyem öltözködési szabályai szeri t sok szomnyát inget,hakőt, élére vasalt nadráot ordok.
Én ha kell kivasalok neki, de csak mert szeretek, nem várja el, ha nekem nincs időm volt, hgy a enyémet is kivasalta, ha mégis meggyűrődött a szekrényben.
A barátnőméknéla takarítónő csinálja, a párjanak napi ing néha vátásis kell, plusz sokat utazik, oda is kell, plusz őcsak ingben jar, és nem igazán tud vasalni. Főzni..stb szuperül tud, apénzügyekben is jártas.. A vasalás.. Hát mindig kapkod, mert nibcs ideje, és kiégeti..
1-2hetente jön a takarítónéni, kivasal fürdőt takarít, felmos, ennyi a feladata. Alkalmanként 2000....
Serintem megéri, ha nagyobb lakás lenne, és én is annyit dolgoznék mint ők ( reggeltől késő estig--9, fél10ig) plusz anyit keresnék nekem is lenne
"hogy mivel te vagy a nő"
A férfiak talán anafilaxiás sokkot kapnak ha meglátnak egy vasalót?
Nálunk mindenki a saját cuccát vasalta, nekem épp elég volt az is, mert ez az a házimunka amit a legjobban utálok.
Ha ezen nagy a vita, akkor esetleg rááldozhatnátok egy kis pénzt és hívhatnátok valakit heti egy alkalomra 2-3 órára vasalni. Biztos van a környéken nyugdíjas, fiatal egyetemista, akinek jól jön a kis plusz pénz. Nekem a tesóm vasaltat, mert nem bír sokáig a vasalódeszka mellett állni, amúgy is mindenki dolgozik, nekik ennyit megér.
122
Annál a kérdésnél, ha véggolvasod a vallon veregetes mellé szinte mindenki odabiggyesztu, ogy jól nyakoncsípné, hamindenszt óvszer nelkül látna.. Szinte mindenki, aki nem tiniként válaszolt beszelgetnevele mégegyszer a fogamzásgátlásről
Másrészt én azt érzem, hogy azok akik annyira ellenzik az abortuszt csak azt tudják hajtogatni, hogy de a "kis lelek" az egy "kis baba" eztertem, szerintem nagyon kevés ember van aki nem fogja fel, vagy sejtsomókent tekint egy magzatra ( egyépkent ép ésszel így tudják feldolgozni)
Szóval azok akik ellenzik agyon elvakultak, és egy olyan helyzetre, amit a 35hkm esete is vállalják be..
DE ők az elsők akik megkövezik, ha nehézségük van, hogy minek szültek, minek egy ilyen embernek, egy iylen helyzetben miért tartották meg.
Plusz: tudom,hogy durva hasonlat, de esztek húst? Ott egy kifejlett fenőtt állalot ölnek le, és neegy beavatkozás van, van laba, lelke, mindene...ezt bírja a lelkük... Jah, hogy az máaáas..
Egyébknt a állatvilágban épp a macska is olyan ogy ha 7 kölyke van, es csak 2t tud nevelni, akkor kidobja a z alomból, van hgy maga öli eg a gyengebb kölyköket, vállalva, hogy inkább a2t nevel fel biztosra..
Durva és meghökkentő nekem is.....
Adoptálásra: a legtöbben nem a babá, hanem mar magáta terhességet sem tudják vállani, anyagilag sem, egyébként sem.
Én most Bp-en élek itt simán meg lehet sinálni, hgy valaki pocakos, aztán nincs baba, mert max a közvetlen szomszéd ismer.. De Bp. Nem a világ, 5 szörannyian élnek másutt. Nah nálunk, ahol elnőttem még a3 településsel arébb élő lányról is tudom úgy, ogy Bp-en élek hgy teherben van...a falun belül azt is, hogy ha valakinek volt abortusza.
Egyik sem jobb. De szinte mindenki lenézi, vagy sajnalkzik rajta tudom, mert hallom, sok emberrelalalkozom a tni teherben maradtakat..
Van a faluban 4 ilyen is 2-3 év különbséggel..
KÉRDEZŐ
Te ellenzed az abortuszt, akor ezen felzpül e mit gondolsz,mhogy hogy lenne? Valamiért megkérdeztél minke is.
Énis mit az első oldalon már írtam, hogy támogatnod kell a lanyod, és igazuk van abban, hogy a lányodnak kellene meghoznia a döntést.. De 17 évesen lehet annyira gyerek, hogy erre még nem képes.
Ne sugalld neki, hogy te ellenzed, de a tényeket mindenképpen mondd el a dologról!
Azért ne, mert akkor nem mer majd ha úgyis gondolná ellentmondani neked, mert te vagy a támasza, pedig neki nem biztos, hogy a megtartás a jó megoldás, aogyitt is volt olyan válaszadó, de a is leet,mhogy ennyi idősen felnő a eladatoz, és csodás anya lesz.
Beszéltesd és az ő igényeinek megfelelően döntsetek, dönts helyette ha kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!