Hogyan lehet összeegyeztetni a családot és a karriert?
Ossze lehet egyeztetni csak egy megfelelo segitokesz tars kell hozza, nem pedig egy jerk.
Jomagam senior manager-kent (osztalyvezeto) dolgozom egy multinak, nem csak egy reszleg hanem hat reszleget iranyitom. Munkam meg ha rugalmas idobeosztasu is, naponta kb 8-10-12 orat igenyel sokszor tobbet.
itt a rugalmast ertem h 8.30 helyett 9.30kor kezdek h ne a forgalomban uljek ebbol kifolyolag 5.30++++ vegzek. Anyum segit a haztartasban es o vigyaz a babora napkozben mig mi dolgozunk. PArom tanar o elobb er haza o foglalkozik baboval. Mikor en hazaerek nekem elso a kislanyom akkor megszunik a vilag szamomra. Csakis kizarolag vele foglalkozom. En altatom estenkent. Sokszor mikor mar elaludt meg este dolgozom, amit aznap nem tudtam befejezni. Szerencsere en egy heten egyszer itthonrol tudok dolgozni. Mind emellett kulon foglalkozasra es uszni is viszem. sot meg tovabbkepzesen is tanulok. Meg lehet oldani csak ahogy az elottem irok irtak nemi szervezest igenyel.
Szabadidom csak magamra mondjuk egyenlo a nullaval nem ulok a mukormosnel orakat, sem pedig a fodrasznal, es nem lofralok tetovan a bevasarlo kozpontokban, nem nezek sokat tv-t, csak szol mikozben dolgozom.Lehetnek otthon marado anyuka? biztos igen de nem szerettem volna egyreszt a karrier amit eddig elertem, masreszt en meghulyulnek otthon, engem a hazi munka nem elegit ki agyilag, en ezt nem tudnam hosszu tavon csinalni.
az igaz h keson szultem. Egyetem, majd masoddiploma utan dolgozni mentem es a karrierem epitettem. en meg 20on evesen amugy sem ereztem magam eleg erettnek az anya szerepere. Nalam a vagy az olyan 30 felett jott meg. 35 evesen szultem vezetoi poziciobol mentem el es ebbe a pozicioba setaltam vissza. nem kestem le semmirol, viszont meg tudok adni a kislanyunknak mindent, mert megtehetem, van sajat hazunk, ket kocsi etc. A kislanyunk nem szenved semmiben sem hianyt. Viszem kulon foglalkozasokra es ott mindig megjegyzik milyen boldog kis kiegyensulyozott kisbaba. attol meg h nem vagyok egesz nap otthon mindig van vki aki foglalkozik vele, reggelente anyum majd parom, majd en. nincsenek anyagi gondjaink, es az oktatasahoz is mindent biztositani tudunk. A parom elvezi a kislanyunkkal toltott idot, ha haza jon elso neki a kislanyunk es nem a tv meg a sor meg a kocsma meg a hevrok mint sokak masoknak. o orommel csereli ki a pelenkat mar kislanyunk suzletesetol fogva. A parom megerti ha dolgoznom kell miutan a kislanyunkat lefektettem, nem hisztizik meg egyebek h vele nincs foglalkozva. Mielott megszuletett volna a kislanyunk elfogadta h sokszor elotte 7 ora fele jottem haza a munkabol. volt olyan partnerem aki ezt nem emesztette meg es nem birta megerteni h nem tudom 5kor eldobni a ceruzat es rohanni haza hiaba ha neha ugy szeretnem. Olyan pasi aki a kezdet kezdeten nem erti meg es ezek aprobb jelek azokkal jobb nem osszeallni mert veluk csak a gond lesz. egyszeruen nem fog megerteni. masreszt sok pasi ide ertve ocsemet is nem birja ha a no magasabb beosztasban van vagy a no tobbet keres vhogy serti az onerzetuket. az ilyet is messzirol kerulni kell veluk is csak a gond van.
tehat tapasztalatbol irom meg lehet oldani csak megfelelo tars kell az oldaladon. En sem valasztottam a ketto kozul, van egy gyonyoru kislanyom es a karrierem is megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!