Mi legyen a babám neve?
Auróra
Apollónia
Elena
Emília
Fedóra
Ezek sokkal szebbek szerintem
Döníz...szerinted ez nem lejjebbi név? Normális ember nem b..szik ki úgy a gyerekével, hogy olyan nevet ad a gyerekének, ami nem passzol a vezetéknevéhez.
Márpedig a Csizmadia névhez egy külföldi nevet adni igen is lejjebbi/undorító név, akár tetszik, akár nem. A szüleid is hülyék, ha ilyen marhaságra neveltek rá. Szerencsétlen gyerekkel így csak kicseszel.
Magyarok vagytok, ne akarj már szappanoperásdit játszani a gyerekeddel, hogy valami kedvenc karakteredről nevezed el.
Ha annyira Trisztánt akarsz, akkor töltsd le a Sims3-at és csinálj ott egy Trisztán nevű gyereket és kész, annak legalább nem nyomorítod meg az életét.
Egyébként ha a két következő gyereked nem lány lesz, mi lesz? Kidobod a kukába őket, mert te nem akartál megint srácot?
Nem vagyok celeb, hogy találnál meg? Hahaha
Én azt gondolom, hogy a név kötelez. A férjemnek átlagos neve van, szerencsére nem kisebbségi, és nem is gyakori, nekem ez a párválasztásnál szerepet játszott.
Acél
Alpár
Adonisz
Atlasz
Egyed
GANDALF
Hubertusz
Móka
Vulkán
Zsülien
Apród
Dagobert
Nos, kedves 27 éves, rendkívül tanult, valószínűleg nagy lexikális tudással rendelkező - de vélhetőleg önállóan gondolkodni nem tudó - információkkal feltöltött agyú Döníz. Nevezd a gyermekedet Csizmadia Intel Pentium G-nek, ez baromi ritka név, és nem alja! Lakótelepen nyomát sem találod ennek.
Írta egy egyszerű mezei Dániel, aki nagyon fogja a fejét.
Nem kamu kérdés, csak úgy látszik neketek az a menő, ha valaki azt kérdezi, hogy Gábornak vagy Bálintnak nevezze inkabb a gyereket. Úristen...
Amúgy aki írta, hogy bulizzak, azt megnézném szülés előtt egy szórakozóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!