Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rágörcsöltem a házasságomra....

Rágörcsöltem a házasságomra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 21 hónapos kisfiunk, én 33 férjem 40 éves, 13 éve együtt vagyunk és szeretjük egymást. mostanában túl érzékeny vagyok, megsértődöm, folyton arra gondolok szeret-e még a férjem. A kisfiam érkezése előtt nagyon sokat mentünk, utaztunk, anyagilag is jobban álltunk. most szinte nem megyünk sehova (pedig nagyokat sétálunk, hógyolyózunk, szánkózunk)-na jó ugye itt a tél, és lehet ebből is elegem van. Dolgozom is a saját vállakozásban, csak kettesben nincs programunk. Félek elriasztom a férjem ezzel a viselkedéssel, ma reggel is "összevesztünk", mert ő nem szereti, ha lassan eszem, erre én megsértődtem...micsoda baromság... és máris előről kezdődött, hogy akkor ő biztos nem szeret engem. Valahogy ki kell törnöm ebből a körből, de hogy tegyem? Szeretnék sokkal lazább lenni és nem ilyen nebánts virág. Igazából úgy érzem a férjem sokkal többre vágyik, mint amit most meg tudunk tenni, de ő ezt soha nem mondja, mindig csak azt, hogy ő így boldog. Miért nem hiszem ezt el neki? Vagy csak kivetítem rám az én "boldogtalanságom"?
2010. jan. 28. 10:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem olyan érzésem van, hogy amit leírsz, az csak a jéghegy csúcsa.

Kezdtek belepunnyadni a mókuskerékbe, kapcsolat lassan kihül. És ahelyett, hogy javítanátok a dolgon, és átszerveznétek az életeteket, te átmégy problémázósba-nyávogósba, a férjed meg struccba, pedig ettől jobb nem lesz, csak mélyül a gödör. Innen kifelé csak együtt tudtok jönni, neked fel kellene nőni, meg önbizalmat növeszteni (mer annélkül úgyis csak magadra tudsz koncentrálni), a hapsidba meg bele kell rugni, hogy ki a fejet a homokból, aztán meg változtatni kell az életmódon, kizökkenni ha lehet minnél több megszokott dologból. Ha maradtok így, szerintem néhány év, és szétpunnyadtok, jön a társas magány.

2010. jan. 29. 12:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Hála ez nagyon messze van még a jéghegy csúcsától ;), de azért köszi, mindenképpen önbizalmat kell növesztenem! Rossz napom volt, nyomasztott pár dolog, de az élet nem ebből áll, úgyhogy nagyon pozitív vagyok.
2010. jan. 29. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!