Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet tenne? Anyós vs Én.
Ma reggel történt a következő: Anyósnál lakunk sajnos lakáseladási para miatt... Reggel ott állunk a konyhában, anyós, én és az ölemben a gyerek. Felkel a férjem, megy wc-re, majd benyit a konyhába és köszön az anyjának "Szia Nagyi!"...
Majd kimegy... Én meg ott állok ledöbbenve, hogy nekem megy a gyereknek nem köszön???
Hát ez olyan dolog, hogy veled és a gyerekkel együtt van, neked ezért nem kell köszönni.
Az anyós az meg olyan idegen főnök féle, mert vele nincs olyan jóba, és nála laktok, ezért neki segget nyal, szóval jó hangosan odaköszön, nehogy probléma legyen.
Jogos végülis a felháborodásod, de én nem foglalkoznék a dologgal, egyszer úgyis elköltöztök, és akkor nem lesznek ilyen gondok :)
Szerintem ebben semmi nincs.
Hát, az anyját előző nap látta utoljára és reggel köszönt neki, mert másnap van.
A férjeddel meg együtt aludtál, nem?
Nem értem a problémádat.
Én akkor szoktam reggel köszönni a páromnak, ha éjszakás volt és így nem aludtunk együtt.
Amúgy meg még az ágyban megpuszilgatjuk egymást reggelente.
Sajnos benne van a pakliban, hogy amit ide írnak, az nem mind segítő válasz, a pontrendszer meg szerintem jobb lenne, ha nem lenne. Most majd biztos megírják, hogy okoskodom, de máshol már kifejtettem, ez nekem mindegy, ezzel is csak Neked szeretnék segíteni (meg annak aki még segítséget lát benne!).
Hogy Te ezt miért kapcsoltad össze anyósoddal, nem derül ki, nem ismerjük, és amit nem ismerünk, ahhoz szerintem nem nagyon lehet úgy hozzászólni, hogy hasznos legyen. (Kb ezt nem értik, akik ezzel foglalkoztak, csak máshogy fejezték ki.)
Szerintem kérdezd meg a férjedet, nem viccből írtam, hogy esetleg félálomban volt még, és még az is felmerült bennem, hogy ébredés után én annyira kába vagyok, hogy még azt is megkérdőjelezném, jól hallottam-e... Szóval nem biztos, hogy rossz van mögötte! És ha megbeszéled vele, hogy mit érzel, Neked rosszul esik, lehet, hogy ezután minden reggel köszönt majd! Tipp: majd ha külön laktok, kis kártyára pár szót (szeretlek...stb) írj neki úgy, hogy ébredés után azt lássa meg, pl. a kávéfőzőnél, ebből tudja, hogy ilyesmi Neked is jólesik.
Írd meg légyszi, miért nem köszöntött a férjed, érdekelnek a lélek rejtelmei... :)
18.43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!