Párom szerint túl sokat költök magamra. Szerintetek is is így van?
Ha nem az összes fizetésedet ezekre költöd, és nem halmozod a cuccokat, akkor szerintem nem probléma.
Nálunk is hasonló a felállás, mégse kell pulóverben és sporcipőben járnom télen sem, csak mert a rendes téli holmi drága:) De az ilyen cuccokból úgysem vesz az ember évente újat, tehát visszahozza az árát:)
6000 Ft-os csizma az olcsó, és a kabát sem drága, szóval ezek szerintem nem túlzások, bár ha kevés a pénz, akkor jobb, ha nem egy hónapban veszed meg őket.
Ha a farmerek is drágább fajták, és többet is vettél egy hónapban, akkor megértem, ha kiakadt, neki 3 gyereket kell ellátnia, és a te 60000-ed finoman szólva is baromi kevés, még neked is.
Mi ketten élünk 180000-ből, és így is jól meg kell fontolnunk, mikor és kinek veszünk ruhát, szóval 3 gyerek mellett képzelem, ez milyen nehéz lehet.
"Nem is nagyon értem mondjuk hogy lehet 60ezret keresni mikor a minimálbér több ennél"
Mondjuk úgy, hogy nem 40 órást dolgozik. pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!