A párommal nem keresünk túl sokat de én ennek ellenére szeretek adni magamra. Műköröm, smink, hajfestés. Párom szerint ez felesleges, és a fizetésemet ne erre költsem. Ti mit gondoltok, igaza van?
igen. a műköröm mindenképp, ha ügyes vagy otthon is meg tudod csinálni igényesen. a hajfestés szintén nem olyasmi, ami "emelné az ápoltsági szinteded", hiszen a saját hajszíneddel is lehet gyönyörű hajad. smink: hát, tudni kéne, hogy egészen pontosoan mennyit is sminkelsz, ha sokat és sokszor, akkor igen;elég egy kis alapozó meg spirál. és nem luxusmárkákból.
és ha ráadásul volna jobb helye is annak a pénznek, akkor vedd a fentieket hatványozottabban. ahhoz, hogy ápolt legyél, nem kell vagyonokat költeni.
Ezeket mind el tudod intézni otthon is: én pl rendeltem magamnak webshopból egy komplett kis kezdő szettet, és 2-3 hetente megcsinálom géllakkal a körmömet. UV-lámpával együtt volt 13.000 Ft, 3 hónap alatt behozza az árát.
Olcsóbb festékek között is van tartós, magadnak befestheted a hajadat, 6-7 hetente.
A drogériák saját márkás termékei jóval olcsóbbak, de ugyan olyan jó minőségűek, mint a drága márkák.
Szóval, ha ügyes vagy, kevésből is ki tudod ezt hozni.
Jaj édesem, mennyi bajod van...
Igen, igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!