Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal nem keresünk túl...

A párommal nem keresünk túl sokat de én ennek ellenére szeretek adni magamra. Műköröm, smink, hajfestés. Párom szerint ez felesleges, és a fizetésemet ne erre költsem. Ti mit gondoltok, igaza van?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 17:25
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
75%
szerintem viszont amíg nem megy a számlák befizetésének rovására, addig arra költöd a fizetésed amire akarod! én biztos nem hagynám, hogy bárki beleszóljon.
2013. szept. 26. 18:58
 12/53 anonim ***** válasza:
85%
Igaza, ha emiatt nem tudtok semmit félretenni és ezért nem juttok egyről a kettőre.
2013. szept. 26. 19:03
 13/53 anonim ***** válasza:
81%
Mennyit keresel? Mennyit költesz ezekre? Mert nem mindegy, hogy a kajára szánt pénzből költesz ilyen hülyeségre!
2013. szept. 26. 19:04
 14/53 anonim ***** válasza:
82%

Igaza van a férjednek.

Régebben, úgy egy éve nekem is volt műkörmöm és festettem a hajam. A műkörmöm 4000 ft volt 3 hetente, a festés magamnak itthon 880 ft havonta. Ha fodrászhoz jártam volna, ez a triplája lett volna.

Ez nagyon sok. Hidd el nem kifogás, hogy beszakad a körmöd, nekem is beszakad a körmöm, nem tudom megnöveszteni semennyire.

És akkor mi van, levágom kicsire. Ne hogy már e miatt igénytelen legyek.

2013. szept. 26. 19:16
 15/53 anonim ***** válasza:
57%

Fekete hajjal vonzóbb vagy? Kinek szivem? Kinek akarsz tetszeni, nem a párodnak? Ha szerinte meglennél ezek nélkül, akkor neki úgy is tetszel. Nem?

Mellesleg igaza van.

2013. szept. 26. 19:44
 16/53 anonim ***** válasza:
83%

Normál keretek között szerintem egyáltalán nincs igaza. Én ebből, ha nincs sok pénzetek csak a műkörmöt tartom túlzásnak, ha a hajadat otthon fested.

De te tudod, hogy mennyi az annyi. Nyilván ha nincs pénzed és Chanel sminkcuccokat veszel az durva. De ha drogériás termékeket veszel, akkor annyira nem túlzás. Én is fekete hajat festek magamnak. Hennával festem, 1500 ft a henna, és 5-6 hajfestésre elég nekem. Csak a tövét festem.

Szerintem is vágd rövidre a körmöd, ha nem telik műkörömre, és fesd lakkal. 1500-ért már kapsz olyat, ami 3-4 napig fennmarad. Nem nagy cucc újrafesteni, nekem is mindig ki van festve. Egy 1500 Ft-os doboz simán elég fél évig, vagy tovább is.

De amúgy ebbe az a szép, hogy most mindenki leolt, de ha meg nem adsz magadra, akkor meg igénytelen lúzer vagy, a nő nézzen ki már valahogy, adjon magára...stb.

Egyszerűbb lenne dönteni, ha leírnád, mennyit költesz és mennyi a kevés amiből költesz.

2013. szept. 26. 19:51
 17/53 A kérdező kommentje:
Havi 10000-15000 forintot költök magamra, a fizum kb 60000 forint. De ennél többet is el tudnék költeni.
2013. szept. 26. 19:58
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

Az sztem fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. De tudni kell fontossági sorrendet felépíteni.

Az más kérdés, hogy a 10-15e az SOK. Még erre is, amit leírsz. Hajat otthon is lehet festeni, egy doboz hajfesték max. 1000 Ft, és még a minősége is rendben van. Sminket nem kell annyit venni, és olcsóbbat. Én is szinte mindennap sminkelek, de szemre, ajakra való cuccokból elég az, amit otthon van, akkor meg nagy a baj, ha havi egy alapozót, púdert, spirált elhasználsz, mert akkor egyszerűen túl sokat használsz belőle naponta.

A műköröm felesleges. Inkább keress vmi szakembert, aki megmondja, mivel lehet a körmeidet erősíteni - pl. körömerősítő lakk, jobb étkezés.

Ha meg tényleg nehezen tudtok megélni, akkor ne rinyálj, mert azért ez nem létszükséglet.

2013. szept. 26. 20:02
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit költesz erre havi szinten?

Egyébként nem baj ha adsz magadra, csak az a kérdés ez mennyi pénzt visz el...

2013. szept. 26. 20:11
 20/53 anonim ***** válasza:
95%

Na nehogy... Ti sosem sminkelitek magatokat és a haját sem festi senki? Úgy osztjátok a kérdezőt, mintha ez bűn lenne. Igaz, a műkörmöt én sem szeretem, mert szerintem nem ápolttá tesz, hanem inkább ront az összhatáson, én inkább körömerősítő lakkot használnék a helyedben. Meg hát ez az egyetlen olyan kiadás, amin talán felróható.

Hajfestés: 1000 Ft egy doboz hajfesték, nehogy ennyit ne lehessen megengedni, ha a kérdező jobban érzi magát ettől.

(Főleg, hogy amikor már csak a lenőtt részt festi újra, akkor több alkalommal is elég...)

Smink: Értelmes keretek között ez sem nagy kiadás. Egy átlagos sminkcucc akár fél évig simán jó, szóval ha összeadjátok egy normális spirál, ceruza, szemhéjpúder és alapozó értékét, akkor max havi 1500 jön ki belőle.

Álszentség azt állítani, hogy ezek teljese felesleges dolgok. Ha te attól érzed magad szépnek és magabiztosnak, hogy fekete a hajad, akkor legyen fekete. Más meg új ruhákat vesz, vagy kozmetikushoz jár, az mitől jobb? (Egyesek meg feláldozzák magukat a gyereknevelés oltárán és ide írogatnak gonoszakat mindenkinek aki csinos akar lenni és el mer költeni magára 1000 forintot)

2013. szept. 26. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!