A párommal nem keresünk túl sokat de én ennek ellenére szeretek adni magamra. Műköröm, smink, hajfestés. Párom szerint ez felesleges, és a fizetésemet ne erre költsem. Ti mit gondoltok, igaza van?
Szerintem próbálj ki egy tust ennyiből azt is megveszed és jobb is, mint a szemceruza, meg tovább is tart, mint egy hónap.
Ruhákra tényleg sok a 10.000 szerintem, bár én utálok ruhát vásárolni, szóval nem értem meg azt az állapotot, hogy KELL.
Szerintem ebből a műkörmöt meg a ruhákat kéne leszorítani, amíg nem kapsz jobban fizető munkát. Mondjuk lemondanál a műkörömről (lakkoznád a rövidre vágott körmödet, az most úgyis divatosabb, 3000-ből vehetsz 2-3 jobbat, még változatos is lenne) és 5000-et költenél ruhákra. Az kompromisszumos.
Nem tudok igazi véleményt mondani, míg nem tudom hány évesek vagytok, együtt éltek-e, stb...
Ha otthon laksz, első fizetéseidet kapod, és örömödben csinálod, akkor annyiban nincs igaza a párodnak, hogy beleszól. Felteszem ebben az esetben viszont nem hajtod, hogy ő azért gyűjtsön a közös jövőre. Ugye?
Mondjuk szüleidet sem szép dolog tovább terhelni, de az első fizetések okozta izgalomra ráfogható, és legalább nem tőlük kérsz rá pénzt.
Ha viszont együtt éltek pároddal, akkor sem lenne rossz tudni, hogy ő mennyit költ magára. Férfi esetében kilőném, hogy kozmetikumokra költ ennyit, de ha mondjuk ő dohányzik, te meg nem, és elmegy neki napi egy doboz, akkor az meg kb: 30.000 Ft havonta. Kérdés, hogy ő csak a te dolgaidat tartja feleslegesnek, vagy normálisan gondolkozva nem ver el magára ennyit, és jogosan mondja, hogy emiatt csak ő spórol és tesz a közösbe.
A fizetésedhez arányában elég soknak tartom amúgy költesz, de ugye a kérdésed arra vonatkozik, hogy párod beleszólhat-e vagy sem, az viszont nekem nem derült ki ennyiből. Két tizenéves pályakezdő esete azért teljesen más szitu, mint két együtt élő emberé, ahol az egyik azért tesz többet a közösbe, mert a másik magára költötte a pénz java részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!