Mit tehetnék annak érdekében, hogy az édesapám feleségével kicsit rendeződjön a kapcsolatunk és ne betolakodóként bánjon velünk?
Sajnos válok a férjemtől, így gyermekeimmel hazaköltöztem. Itt nőttem fel, a lakás felét én örököltem a nagypapám után, a másik fele a nagymamámé.
Összesen 3 szobás a lakás. Amikor kiderült, hogy költözök, édesapám azonnal mindenben a segítségemre sietett. Neki egy rossz szava sem volt a költözés miatt. A felesége viszont nagyon mérges rám.
Én megértem, hogy sok kellemetlenséget okozunk így nekik (a második babával terhes és most a kicsit is az ő szobájukba kellett költöztetni), de úgy érzem ez ellen neki van a legkevesebb joga lázadozni.
Én próbálok vele kedves lenni, de ő minden szavamra ugrik és így szinte lehetetlenné teszi a jó kapcsolat kialakítását. A gyerekekkel goromba és folyamatosan veszekszik velük, még a 2 éves lányommal is kiabál, mert szerinte túl hangosan nevet...
Kezd nálam is elszakadni a cérna, de nem szeretnék tovább rontani a dolgon, inkább megpróbálok valami megoldást keresni. Van valami használható ötletetek? A költözés sajnos mindkét fél részéről megoldhatatlan.
Bakker kérdező, nagyon nem vágod azt hogy mi baja apád feleségének...
Volt egy saját életük, apa anya gyerek amibe most te szépen belemásztál. Oké hogy jogod van hozzá de miért örüljön ennek a nő? Miért várod el hogy jó képet vágjon hozzá? Ez ugyanolyan szitu mint amikor egy anyós költözik a fiához és átakarja venni a feleség helyét. Mégis ki örülne ennek.
Remélem apudék eltudnak költözni mielőtt még tönkremenne a kapcsolatuk.
De, én értem, hogy mi a baja, csak azt nem, hogy ő miért nem keres megoldást a veszekedés helyett.
Nem én tehetek róla, hogy összejött egy nála jóval idősebb férfivel, nem én tehetek róla, hogy nem dolgozott, nem én tehetek róla, hogy 2* is becsúszott a gyerek és arról meg végképp nem, hogy beleélte magát, hogy más lakásában fognak fészket rakni, miután sem én sem a nagymamám nem egyeztünk bele, hogy bejelentkezzen a lakásba.
Mindezek ellenére én nem akarok neki/k/ rosszat, csak azt szeretném, ha egy kicsit hajlandó lenne elfogadni a helyzetet.
Tény, hogy ez nem mehet így sokáig, de az azért nem mindegy, hogy addig folyamatos idegbetegségben élünk, vagy próbálunk elfogadható légkört kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!