Mikor tudom hogy a kapcsolatunk mar halott es ki kellene lepnem?
VAn egy 4 eves fiunk kulfoldon elunk sajnos en mint anya nem dolgozom mert nehez munakat talalni olyan beosztasban ami delelott v napkozbeni.
A lenyeg hogy nem kivanom a kozeledeset, irrital, egyszer mar leultewttem 7 honapja hogy valtozzon itt a hatarido, es erre 3 hete a gyerek elott olyan orditast csinalt hogy a gyerek sirva bujt hozzam.Lehordott elotte mindennek, es hogy o faradt dolgozik.Igen am, osztott munkaidoben, delelott es este du alszik este alszik,.szabadnap alszik haverok.
Van egy kérdés, amit minden alternatívára fel lehet tenni, ha erre a megfelelő mérlegelés mellett megadod a választ, akkor el is van döntve:
Kell ez neked?
kesero teny,de nem a ferjem.Elettars.Nem jutott el a pontig h megkerjen, de ugy erzem a jelenlegi allas szerint nem is mondanek igent.
a kerdes "kell e nekem?"
igen feltettem, es nivel hivo embernek tartom magam fontos a megbocsajtas, uj esely volt.Kerersem a szellemi utat mi a helyes de ugy ereztem fel kell tegyem itt mert azt ereztem beleorulok es en vagyok a gond a sok -merre voltal, miert nem foglalkozol a gyerekkel-kerdesben, nem beszelve hogy kettonk egyuttletenek gondolata taszit
Én is hívő ember vagyok, elég alapszinten ugyan... a megbocsátás az után következik, ha valaki belátja a hibáját, és bocsánatot kér, nemde?
Szóval ezt a szálat el is hagyhatjuk.
A legkisebb mértékben, vagy időszakban értve:
Szeret ő téged?
Szereti a gyerekét?
Szereti ezt a családot?
Én úgy látom: nem, egyiket sem. Elviseli, de egyre nehezebben, azért ordítozik, hisztizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!