Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor tudom hogy a kapcsolatun...

Kris88 kérdése:

Mikor tudom hogy a kapcsolatunk mar halott es ki kellene lepnem?

Figyelt kérdés

VAn egy 4 eves fiunk kulfoldon elunk sajnos en mint anya nem dolgozom mert nehez munakat talalni olyan beosztasban ami delelott v napkozbeni.

A lenyeg hogy nem kivanom a kozeledeset, irrital, egyszer mar leultewttem 7 honapja hogy valtozzon itt a hatarido, es erre 3 hete a gyerek elott olyan orditast csinalt hogy a gyerek sirva bujt hozzam.Lehordott elotte mindennek, es hogy o faradt dolgozik.Igen am, osztott munkaidoben, delelott es este du alszik este alszik,.szabadnap alszik haverok.

#válás #szakítás #mi legyen a gyerekkel
2014. aug. 23. 23:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Ráadasul el is zárkózol tőle; ne csodálkozz ha ilyen!
2014. okt. 11. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, a szegény gyereket meg ne nyúzd! Ha valamit nem szeret, ne kínozd vele! Igaza van a férjednek! Vedd tartalékra a "szektás" gondolkodást és nézz magadba is!
2014. okt. 11. 09:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolso.elmentem dolgozni, ma mar a par oras "Gyerekfelugyelet" is megviseli,nem vagyunk egyutt, nem akar a gyerekevel lenni, es en terhelem a tisztasag es igeny maniaimmal..
2015. jan. 30. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!