A párom nem akar gyereket. Nem tudom hogyan tovább?
Hogy őszinte legyek, én sosem értettem/értem meg azokat az embereket, akik úgy gondolják, hogy ha születik egy gyerek, onnantól vége az életnek, és már csak "turkálóba járó tehén lesz." Miért is nem lehet gyerekkel társaságba menni? Miért is kellene otthon ülni 0-24-ben? Nem kell senkinek sem elhanyagolnia magát, és zsíros hajjal melegítőben mászkálnia azért mert gyereke van. Ezek szerint ő csak ennyit néz ki magából? Semmi más jövőképe nincs gyerekkel, csak az, hogy elrontja az egész életét? ha igen, akkor nem terveznék vele túl komolyan. Sok más nő van, akik szintén csinosak, okosak, sütnek,főznek,takarítanak, és mellette nem okoz nekik problémát még gyereket is nevelni, szerető szülőnek lenni. Akinek ilyen határozott elképzelése van, hogy a gyerek nyűg, és csak rossz ha van, annak nem fog megváltozni a véleménye. Lehet, hogy 5 év múlva szülne neked ha együtt maradtok, mert sikerülne rávenni, de amint probléma lenne, vagy a gyerek miatt kellene lemondani valamiről, hallgathatnád, hogy ő bizony csak is miattad vállalt, amikor nem is akart..és te kényszerítetted bele..
Én a helyedben most lépnék ki, és hagynám, hogy ő is megtalálja a párját, akivel ketten élhetik le az életüket, gyerek nélkül, és magadnak is meg kell adnod a lehetőséget, hogy boldog lehess és teljes életet élhess gyerekekkel, és egy szerető feleséggel/családanyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!