A párom nem akar gyereket. Nem tudom hogyan tovább?
Hát az hogy intelligens a barátnőd, azt azért vitatnám, mert az oké, hogy nem akar gyereket, de egy intelligens nő, ezt normálisan is meg tudja fogalmazni, indokolni.
Neked kell döntened. Barátnőd vagy gyerek másik nőtől?
Hány évesek vagytok? Talán, ha fiatalabb a barátnőd, akkor idővel még megváltozhat a véleménye, van olyan hogy később jön meg az anyai ösztön.
Ha erre nem sok esély van, nem sok esélyt látsz te sem rá, akkor el kell gondolkozni azon, hogy szereted-e őt annyira, hogy lemondj arról, hogy gyereked legyen. Képes vagy e a saját gyerekről lemondani, csak mert ő nem akar?
Nem egyszerű döntés.
" hogy tudom en hogy o gyuloli a gyerekeket? "
Az még elgurul, hogy nem akar gyereket, de hogy gyűlöli? ? ? Az valami nagyon mély fekély a lelkében - ilyennel nem szabad családot alapítani. Azonnal otthagynám a "tenyleg tundert". Lesz majd egy igazi nő (nem tenylegtunder), kedves, szelíd, akivel találkozol.
Ez később, mikor Te már nagyon vágysz majd babára, ő meg még akkor sem akar szülni, ellentétet, sőt utálatot is eredményezhet köztetek. Én a helyedben biztosan meggondolnám, elvegyem-e feleségül.
Találhatsz később olyan nőt, aki ugyanigy boldoggá tesz, imádni fog és megajándékoz egy-két aprósággal.
Amúgy nem lennék a helyedben.....
"Elkeudet peldakat felhozni:tesomek gyereket se fogta meg soha amikor tesom felajanlotta, ha gyerekkel szallnak fel a villamosra,buszra kepes atfurakodni a tomegen hogy minel tavolabb legyen toluk stb. Es igy utolag ahogy sorolta ra kellett jonnom hogy tenyleg igy van. Felsorolta hogy az egesz terhesseg egy gusztustalan folyamat. Hogy o nem azert tancolt 10 evig hogy egy gyerek tonkretegye az alakjat, hogy sokba kerul o meg nem akarja erre kolteni a penzt, hogy budosek es o nem pelenkaz, nem kel ejjel, hogy sirnak , nyaladzanak gusztustalan az egesz ugy ahogy van."
Nálam így nullázódna a négy év.
Bombanő? Majd 20 év múlva megváltozik ez. Süt-főz? Én is, meg még kb az emberek 95%-a. Intelligens? Ezt megkérdőjelezem a leírtak miatt. Na mindegy, mert minden egy dolgon múlik: elfogadod hogy sosem lesz gyereked?
Nem értem manapság a párok miről beszélgetnek a kapcsolatban, ha ez 4 év alatt nem derült ki róla.
Ismeritek egymást egyáltalán? Vagy csak ennyi: Süt, főz, takarít és jól néz ki.
Most még dúl a love, de évek múlva, ha nem változik a hozzáállásotok, tehát ő továbbra sem akar, te meg igen, akkor jönnek majd igazán a konfliktusok. Én nem sürgetném az esküvőt a helyedben.
Képzeld el a jövőt, amikor már kicsit idősebbek vagytok, a társasági élet megritkul, a tökéletes teste megereszkedik és akkor döbbentek rá, hogy valami hiányzik az életetekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!