A párom nem akar gyereket. Nem tudom hogyan tovább?
Nem tűnik túl intelligensnek, ha egy anyukát képes turkálóból vásárló tehénnek nevezni. Remélem tisztában van vele, hogy akkor a saját anyja is az.
Ha pedig ennyire nem egyezik a világnézetetek, akkor előbb vagy utóbb vége lesz a kapcsolatnak, mert mind a ketten másra vágytok.
Csak magamból tudok kiindulni azzal kapcsolatban, hogy miért válaszolt ilyen agresszíven a barátnőd a gyerektémával kapcsolatban!
Engem folyamatosan szekáltak vele a szüleim, nagyszülők, keresztszülők, testvérek...hogy majd ha szülök, majd így, meg úgy...hát mit ne mondjak nekem is hasonló véleményem volt a gyerekekről!
hány éves? Idővel általában változik ez az érzés! (feltéve, ha nem lépten-nyomon ba-.-zogatják vele)
Én biztosan nem maradnék vele, mert számomra fontos, hogy legyen majd gyerek, vagy legalábbis akarjuk mindketten, aztán vagy lesz, vagy nem. De aki nem akar, annak teljesen más a felfogása, mások a hosszútávú álmai. A gyerektéma pedig nem egy olyan dolog, ami csak rám tartozik... A gyereknek apára és anyára is szüksége van, nem szabad egyedül tervezni...
Szóval amennyiben biztos, hogy nem akar gyereket a jövőben sem, vagy még nem tudja a válasz, akkor nem maradnék vele. Ha soha nem akar, akkor azért, ha még nem tudja, akkor meg azért, mert ezt azok szokták mondani, akik akarnak gyereket, de nem az aktuális párjuktól, szóval eleve szakítást terveznek, csak most elvannak, kényelmes nekik egy állóvíz, amiből ugranak, ha jön jobb... Hát kösz...
Szóval kérdező te tudod, hogy neked mi fontos...
Nézd, hogyha valóban ennyire viszolyog ettől a dologtól, jobb hogy ez most kiderült. Ha ennyire alkalmatlannak tartja magát az anyaságra, annak valami belső ösztönös indoka lehet. Az ilyennek jobb is hogy nem akar gyereket, gondolj bele, hány olyan anya van, aki nem akart gyereket, mégis szült, és terrorban tartja a gyerekét? A te barátnőd legalább szülni se akar, legalább nem esküvő után mondta el.
Viszont az hogy jól néz ki és főz, takarít, okos - na ilyenből még találsz kb egymillió nőt aki még gyereket is akar, szóval jobb ha még most véget vetsz ennek a kapcsolatnak. Találhatsz még másik nőt aki 100%-ban passzol hozzád. Ha ezt a nőt veszed el, és 5-10 év múlva sem akar gyereket, akkor majd bánni fogod. És akkor mi lesz? Félrelépsz és más nőnek csinálsz majd gyereket? Csak olvasgass itt a Gyakorin, hány ilyen eset van. Kb minden ötödik házasság azzal ér véget hogy az egyik félnek mástól lesz gyereke.
Elhisszük hogy bomba nőd van, de ettől még nem fog téged boldoggá tenni. Sőt szerintem ha nem lenne ennyire önző nő, akkor nem is lenne komoly kapcsolata. Az ilyennek nem való. Az ilyen az legyen szingli, bulizzon, pasizzon, de ne etessen senkit 4 évig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!