Hogy kellene megtudnom, hogy tényleg akar-e gyereket vagy sem és mikor?
Azt ugye tudod, hogy ha így húzza az idődet, és mégsem akar gyereket csak hiteget, hogy kifuss az időből, és ne az ő hibája legyen, akkor te tényleges lecsúszol erről a dologról?
NEKED mi ezzel kapcsolatban az érzésed? Akarsz egyáltalán gyereket? Mert ha akarsz, akkor ne húzzátok az időt, mert nem végtelen... ha kicsúsztok a teszetoszasága miatt, boldog tudnál lenni egy gyermektelen élettel?
Ezekre válaszolj és komolyan beszéljétek meg.
Magaddal tisztázd, mi a fontosabb: ő, vagy a gyerek.
Ha ő, akkor mondd el neki, hogy gyerekkel, vagy gyerek nélkül te mindenképp vele maradsz, és mondja meg végre az őszintét, mert ez fontosabb dolog annál, hogy így lebegtessék.
Ha a gyerek, akkor adj neki egy határidőt: fél év múlva indul a babaprojekt, akár vele, akár mással. Válaszoljon, mi legyen.
Fontos hogy bármelyik kiindulással bármelyik válasz után, mindketten ahhoz tartsátok magatokat, és akkor legyen úgy ahogy döntöttetek, ne rágógumizzatok tovább a témán.
Már ne is haragudj, de már most majdnem kicsúsztál az időből, ha még nincs egy gyereked sem. A szülész-nőgyágyászok szerint "a terhesség és a szülés a huszonévesek sportja" (ezt szó szerint így hallottam).
Nekem két ismerősöm is 35 körül szült. Az egyiknek genetikai hibásak az ikrei (süketen születtek), a másiknak is komoly gond a gyerekével.
Azt nem mondom, hogy ne szülj, de ha tényleg akarsz, akkor nagyon-nagyon gyorsan!
A pasid ún. passzív-agresszív játékot játszik: nem hajlandó bevállani a gyereket, de nem mondja ezt ki, hanem helyette húzza az időt. Nem mond nemet, mert tudja, hogy akkor azonnal elhagyod, de igent sem, mert akkor fel kellene vállania azt, hogy te anya akarsz lenni (ő pedig újra apa).
Ő csakis kifogásokat és ürügyeket keres, és húzza az az időt. Tényleg ki fogsz futni az odőból, ha nem cselekszel gyorsan. (8 éve óta együtt vagytok. Ne áltasd magad: ha akart volna gyereket, akkor már 5-6 éves lenne a gyereked.)
Èn leültettem,ès elmondtam,hogy kap 2napot,hogy vègig tudja gondolni mit is akar,mert unom a maaaaajdot.
mondja meg a tutit,ès akkor magammal èn elrendezem,hogy tudok e èlni a válasznak megfelelôen...
most 10hetes terhes vagyok,ès nagyon várjuk :)
először azt kéne kategorikusan kijelenteni, hogy te akarsz-e gyereket. mert ez nem olyan dolog, amit félig lehet csinálni :)
nos, ha te eldöntötted, hogy mi a célod, akkor ellentmondást nem tűrve kérdezz rá a párodnál, ne hagyd h kitérjen a válasz elől.
utána vagy eszméletlen szex következik, vagy nagyon gyors csomagolás. 35 évesen már tényleg nem szabad ezen lamentálni, az utolsó órákban vagy. oké, vannak akik 40 évesen szülnek, de ki örül annak, ha elmegy a gyerekéért az oviba, és a többiek azt hiszik hogy a nagyi viszi haza aznap? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!