Hogy kellene megtudnom, hogy tényleg akar-e gyereket vagy sem és mikor?
Figyelt kérdés
8 éve együtt. Én 35 vagyok, ő 43. Neki már van egy fia az előző házasságából. Mi nem vagyunk házasok. Eleinte azt mondta, kettőt is akar (Így is gondolta). 2év múlva kb. éreztem, hogy éppen akkor egyet sem akar. Nem akarom,hogy mindig ez legyen a téma,de zavar azért. Az elmúlt egy évben azt mondta, hogy szeretne majd,de még nincs ez,az stb. Már nem félek az igaz választól. Sokszor én is úgy érzem,minek gyerek, amikor az elsővel is neki sok a baja. persze nem a gyerek miatt. De én nem akarom megbánni, ha nem lesz,nem akarok kifutni az időből stb.2014. szept. 12. 14:27
11/12 anonim válasza:
Le kell ülni és beszélgetni róla. Már csak azért is, mert 40 felett lassan ő is kicsúszik a gyerekvállalásból és öregnek fogja tartani magát (lehet már most ez a gond). Vagy csak nem akar babázni. Azért valljuk ez egy pasinak nagy nyűg, ráadásul nem tudhatod, hogy annak idején hogy viselte a dolgot. Szóval igen komolyan el kell beszélgetni erről, adj neki 1 hónap gondolkodási időt, aztán meglátjátok a hogyan továbbot.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Úgy szeretnék lenni én is, mint aki most azt írta, hogy egy hasonló szituáció után most gyereket vár
2014. szept. 14. 01:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!