Feleségem egy pillanat alatt letudja lombozni a lelkesedésemet. Semmi nem jó amit csinálok?
Nem értem.Tény vannak hülyeségeim,de kinek nem.Általában mindig lelkes vagyok új ötletekért,dolgokért.Ha valamit teszek,azt többnyire kettőnkért teszem és mindig figyelembe veszem kettőnket,hogy mind kettőnknek jó legyen.Bármiről is van szó.Igen nem vagyok egy önző ember.Viszont rájöttem kár így gondolkodnom,mivel sokszor jót akarok és kb leb..aszás lesz a vége.Ilyenkor irtó rosszul érzem magam,mert bennem csak az van,hogy hiszen én jót akartam!Ilyenkor órákig még töprengek hogy vajon bennem lehet a hiba?Vagy mit csináltam rosszul?Általában mindig úgy közelítem meg a dolgokat,hogy valóban mind kettőnknek jó legyen,de az ellenkezőjét érem el,vagy nem is tudom,hogy ezt nem így meg úgy kellett volna.Én meg csak állok érthetetlenül hogy mit csináltam most megint hiszen szeretem és csak jót akartam...
Vajon hogyan jöhetnék rá hogy mivel teszek jót,ha sokszor nem jó amit csinálok?Inkább ne csináljak semmit?
Ejjjj, nincs itt nagy baj. A nejed kicsit házsártos. Én is ilyen voltam a párommal anno, és hidd el, hogy észre sem vettem. Már zsigerből lehurrogtam, ha előrukkolt valamivel. Aztán egyszer kibukott belőle ez az egész, és én nagyon elszégyelltem magam. Azóta figyelek rá, miért ne lehetne néha az, amit ő szeretne.
Beszélj vele, de úgy komolyan. Mert a végén már önértékelési problémáid lesznek.
A páromnak sikerült, én a fejemhez kaptam. :)
ma 14:54
Igen házsártos néha ez tény,vagy is sokszor beismerte már és sokszor bocsánatot kért tőlem,amikor lehurrogott,sokszor elszégyenli magát,amit be is szokott vallani.
Szerintem nem volt gáz az autós-kirándulós témával, én örültem volna neki - bár a meglepetéseket nem nagyon szeretem... jó, attól függ, mi az.
A nejed cseppet házisárkány, ami azért baj, főleg, ha sokszor kötekszik.
Ha megbánt AZONNAL mondd neki, beszéljétek meg, egy percet se várj!
Előfordul, hogy a barátom is tesz ilyen-olyan megjegyzést, ami bántó (alapból nem vagyok kibékülve magammal, ha kritizál az rosszul esik), akkor rögtön visszajelzek neki. Nem sértődötten elvonulok (mint sok nőci), hanem visszavágok, vagy csak halkan megjegyzem, hogy ezt miért mondta.
Van egy ismerősöm, a férje folyton próbál a kedvére tenni, már vagy 10 éve.
Már odáig fordult a dolog, legtöbbet a férj főz ami után neki kell elmosogatnia mivel ő főzte. Ha ajándékot kap, csak a leb.....ás jár neki cserébe, miért vett ilyen drága ajándékot?
Én a helyedben sürgősen leállnék ezekkel a meglepikkel, mert az ilyen nőknek felesleges.
Várd meg, amíg Ő lep meg téged valamivel.
Meglepetés és meglepetés között van különbség. Más egy tárgyat adni, vagy bármit ami igazából nem befolyásolja az életét. De egy kirándulás az befolyásolja, ahhoz alkalmazkodni kell, készülni, és vannak olyan emberek akik nem szeretik az ilyesfajta meglepetéseket, mert szeretik ők maguk eldönteni, felkészülni stb.
Na mindegy, igazából az egyetlen megoldás ha a feleséged mondja meg mi a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!