Feleségem egy pillanat alatt letudja lombozni a lelkesedésemet. Semmi nem jó amit csinálok?
Nem értem.Tény vannak hülyeségeim,de kinek nem.Általában mindig lelkes vagyok új ötletekért,dolgokért.Ha valamit teszek,azt többnyire kettőnkért teszem és mindig figyelembe veszem kettőnket,hogy mind kettőnknek jó legyen.Bármiről is van szó.Igen nem vagyok egy önző ember.Viszont rájöttem kár így gondolkodnom,mivel sokszor jót akarok és kb leb..aszás lesz a vége.Ilyenkor irtó rosszul érzem magam,mert bennem csak az van,hogy hiszen én jót akartam!Ilyenkor órákig még töprengek hogy vajon bennem lehet a hiba?Vagy mit csináltam rosszul?Általában mindig úgy közelítem meg a dolgokat,hogy valóban mind kettőnknek jó legyen,de az ellenkezőjét érem el,vagy nem is tudom,hogy ezt nem így meg úgy kellett volna.Én meg csak állok érthetetlenül hogy mit csináltam most megint hiszen szeretem és csak jót akartam...
Vajon hogyan jöhetnék rá hogy mivel teszek jót,ha sokszor nem jó amit csinálok?Inkább ne csináljak semmit?
ma 13:55
Ok én értem,csak hogy nálunk nem ez a helyzet.Én mint láthatod a kérdésből is,(feltéve) ha is olvastad és nem csak az eszet osztod,én nem olyan vagyok mint a te kedves férjed.Én elöbb veszek a feleségemnek egy táskát vagy bármit,mint magamnak.Mivel tudom hogy egy nőnek szüksége van erre,arra hogy a te férjed ilyen és elnézi hogy szakadt göncökbe járjál,az bocsi de nem az én saram.Mivel én nem sipákolok azért mert vesz magának bármit is,amitől jólérzi magát.Ugyan úgy ahogy azt sem azért csináltom hogy arra gondoltam hogy jöjjön el velem.Mivel ezzel is csak jót szerettem volna.Mivel engem nem zavar ha ezt azt vesz magának és nem is vagyunk csórik,akkor nem értem az a pár ezer ft miért gond.De a kérdésem nem is ez volt,kár is volt példát hoznom,mivel látom itt sokan alapvető dolgokat nem tehetnek meg a férjük mellett,pl hogy ne kellejen szakadék ruhákba járniuk,és bocsi de nálunk ilyenről szó sincs,pont erről beszélek,hogy én csak a legjobbat akarom neki hogy jól érezze magát.A példát amit mondtam,nem azért mondtam mert zavar hogy bármi ruhát vesz magának,hanem ha az nem zavarja,akkor az miért ha 1 éjszakát eltöltünk valahol,ha már úgy is oda megyünk.
A feleséged veled egyenértékű, nem pedig egy gyerek akinek a feje fölött eldöntik, hogy neki mi a jó.
Ez így is van,nincs olyan dolog amit ne beszélnék meg vele
De meglepetésekről csak hallottál már nem???Vagy neked soha nem probáltak egy kicsi meglepetéssel a kedvedbe járni?
Nos ha vki elturi h a parja uj telot vegyen es hasonlo nagyobb erteku dolgokat mikozben o egy szakadt sportcipoben koptatja a flasztert nos....elgondolkodtato h akkor valojaban ki is a hulye.
Egyetértek.
Én pl. nem szeretem a meglepetéseket, szeretem, ha mindent megbeszélünk és mindenről közösen döntünk. Működik is a kapcsolatunk.
Ellenben kérdező, tényleg meg kéne tudnod, hogy valójában mi a jó a feleségednek, mert láthatóan, amire te azt gondolod, h jó, arról ő azt gondolja, h nem jó. Üljetek le, beszéljétek meg. Hiába mondjuk el, h vkinek bejönne, amit csinálsz, ha a feleségednek nem. Nektek kell leülni és átbeszélni, h h működhet ez a dolog kettőtök között úgy, h mindkettőtöknek örömet okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!