Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év korkülönbség?

25 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Pár hónapja közelebb kerültünk egymáshoz. Ő 25 évvel idősebb tőlem, de senki nem tudná megmondani, aki nem ismer, hogy én ennyi ő annyi. Engem egyáltalán nem zavar ez, őt aggasztja, hogy mi lesz 20 év múlva. De ugyanúgy szeretné ezt a kapcsolatot, mint én. Boldogok vagyunk együtt, kiegészítjük egymást, segítünk egymásnak, nagyon jól megvagyunk. Lehetnek ebből további gondok?
2014. okt. 5. 13:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Miert ringatja sok lany azzal magat, hogy 25 ev korkulonbseg nem latszik?! Ugyan mar! 20 v 45, 30 v 55, vagy legyen 18 v 43. Sajat maguknak hazudnak, az emberek meg korberohogik oket. Ambar legyen, majd egy nap felebrednek a szep alombol.
2014. okt. 5. 14:07
 12/24 anonim ***** válasza:
21%
25 év korkülönbség beteges, pszichológust javasolnék, mert nagyon el vannak ferdülve a dolgok a kis buksidban...
2014. okt. 5. 15:07
 13/24 anonim ***** válasza:
56%
Vagy a ven buksiban.
2014. okt. 5. 15:11
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
Miért lenne elferdülve? Kinek mi jön be, még ilyen Hülyeségeket hogy ezzel pszichológuhoz forduljon
2014. okt. 5. 15:19
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó: te vagy az iskolázatlan itt. A betegséget, amiben a kérdező szenved, apakomplexusnak hívják.

Egészséges lelkületű emberek nem vonzódnak szexuálisan 25-30 évvel idősebb, a szüleikkel kb. egyidős partnerekhez, ill. nem is tekintenek rájuk partnerként.

Aki igen, az sajnos valóban beteg.

2014. okt. 5. 15:22
 16/24 anonim ***** válasza:

Igen teljesen iskolázatlan vagyok azért mert nem küldöm ezzel azonnal pszichológushoz igazad van! Inkább csak te vagy túl előítéletes, gondolom a melegeket és minden egyéb dolgot elítélsz mert csak az az oké ahogy te éled az életed.

Örülj neki hogy te "normális" vagy.

2014. okt. 5. 15:42
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el a melegeket, miért kellene? Magánügyük, hogy kibe szerelmesek, kivel élnek nemi életet vagy alapítanak családot! Mert képzeld, olyan országban élek, ahol ezt is lehet :)

Annak semmi köze az előítéletességhez, hogy a kérdező sajnos lelkileg nem egészséges, és egy pszichológus tudna rajta segíteni.

2014. okt. 5. 15:48
 18/24 anonim ***** válasza:
oké nem vagyok benne ebben az apakomplexusos dologban nem tudom biztos betegség, de miért baj az ha így megkapja azt a szeretetet amit amúgy nem kapott meg az apjátol? ha ő így boldog akkor nincs ezzel gond. nah mind1 ne vitázzunk köszike. úgy se jutunk dűlőre. PEACE!!! ^^
2014. okt. 5. 15:54
 19/24 anonim ***** válasza:
59%

*Ő 25ėvvel idosebb tolem,de senki nem tudna megmondani*

Akkor kerdezo jo belehetsz mar oregedve ha senki sem veszi eszre hogy 25 evel idosebb a parod:)))!!!

Az ugy ertheto ha par ev van koztetek na de 25 ev :)))

2014. okt. 5. 15:58
 20/24 anonim ***** válasza:

#15:

egyrészről,attól, hogy25 évvel idősebb férfit szeret, még nem feltétlenül apakomplexus (lehet, de nem feltétlenül)

másrészt az apakomplexus egy lelki jelenség, nem (feltétlen) betegség. ha valaki introvertált, az sem betegség - kivéve, ha nagyon szélsőséges módon

2014. okt. 7. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!