25 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
Pár hónapja közelebb kerültünk egymáshoz. Ő 25 évvel idősebb tőlem, de senki nem tudná megmondani, aki nem ismer, hogy én ennyi ő annyi. Engem egyáltalán nem zavar ez, őt aggasztja, hogy mi lesz 20 év múlva. De ugyanúgy szeretné ezt a kapcsolatot, mint én. Boldogok vagyunk együtt, kiegészítjük egymást, segítünk egymásnak, nagyon jól megvagyunk. Lehetnek ebből további gondok?2014. okt. 5. 13:30
1/24 anonim válasza:
Mi lesz 20 év múlva? Igazából nem mindegy? Ha most boldogok vagytok együtt szerintem csak az számít, tudatosítsd ezt vele is. Amúgy hány éves vagy?
2/24 anonim válasza:
Nőj fel szerintem, aztán gondold át mégegyszer.
Nyilván kb. 20 évesen nagyon izgató, és nedves tőle a bugyid, hogy mekkora tapasztalt farokkal van most dolgod, sőt még egzisztenciája is van, és hú mennyi mindenen túl van már.
Aztán amikor 5 év múlva rohamos ütemben kezd ráncosodni és hullani a haja, máris nem lesz akkora don juan.
3/24 anonim válasza:
kor nem számít . Nekem az első és jelenlegi párom 20 évvel idősebb én 18 ő 38 és jóban rosszban együtt vagyunk mai napig imádjuk egymást.
4/24 anonim válasza:
öt éve ismerjük egymást 3 éve együtt
5/24 anonim válasza:
Ha azonosak a jövőre vonatkozó elképzeléseitek, akkor hajra. Ha viszont o pl nem akar gyereket, vagy te akarsz várni vele, az gondot okozhat. Az eltérő érdeklődési kor, baratikor szinten problémás kehet. Es valoban, az sem mindegy, hogy te hány eves vagy.
7/24 anonim válasza:
3-as! Azért a 38 éves párod hiába 20 évvel idősebb nálad, még mindig fiatalembernek mondható. Majd akkor nyilatkozz így, mikor te 35 leszel, ő meg 55. Te szexualitásod teljében, ő pedig kifelé megy a málnásból. Mikor havonta épp hogy csak bottal megpiszkál. Téged meg megőrjítenek a hormonok. Na, akkor mondd, hogy a kor nem számít.
8/24 Dogmatix91 válasza:
Felejtős. És tényleg pedofil a 35 éves csóka!
9/24 anonim válasza:
Problemak lesznek pontosan akkor amikor parod mar nem fogja az agyban megadni azt amire te fiatalon meg vagysz, csokeni fog a sex utani vagya. Amikor neked kerdezo mar undorito lesz vele lefekudni amikor beindul nala hirtelen rohamosan az oreg kor:(itt lesznek a problemak'!!!25ev valoban sok,akkor is ha te kb 25 vagy. Akkor is ha 30...20ev korkulombseg igyis ugyis latszik!
10/24 anonim válasza:
Szerintem sok. Engem ennél sokkal kisebb korkülönbség is zavarna. (Persze kivételek mindig vannak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!