Miért van, hogy a legtöbb anyuka teljesen elhanyagolja magát a gyerek születése után?
Sok itt a frusztrált ember, látszik a lepontozásból.
Mit fáj nektek, hogy ki hogy érzi jól magát a bőrében, mackónadrágban vagy sminkben?
Ha már megcsalás, olvassatok már bele néhány ilyen topciba!
"pont vele csalt meg, pedig kövérebb és öregebb nálam"
"mert ha egy szép nővel teszi meg, érteném, de az a lotyó még csak nem is szép"
"én bezzeg sminkelek, fodrászhoz járok, sose látott rongyos ruhában, mégis megcsal"
Úgyhogy nem ezen múlik!
A kérdező kizárólag az elhanyagoltság témáját boncolgatja.
Most hogy jön ide a megcsalás? A válaszadók keverik csak ide..
Szerintem nem elhanyagolt, aki otthon nem sminkeli magát és nem öltözik ki. A legtöbb otthoni munkát nem igazán lehet kiöltözve elvégezni.
Más helyzet, ha mondjuk egy romantikus, meglepi vacsorával, vagy megyünk valahova este, stb.
"De hogy nincs legalább 15 perce önmagára naponta, hogy csinosan felöltözzön, hogy önmagának is tetsszen (és a párjának, mire hazaér munkából :-) ), esetleg egy ici-pici sminket feltegyen vagy hajat mosson?"
Ennek, a hajmosáson kívül, semmi, de semmi köze nincs az igényességhez.
Ha pedig a férfi kisminkelve, pöpec frizurával, elegáns ruhába akarja látni a feleségét, akkor megteheti például, hogy azt mondja: "Nézd, látom, sokat dolgozol, fáradt vagy, alig van időd magadra, most úgyis itt a hétvége, délután megfőzök, feltakarítok én, te pihenj egyet, foglalkozz kicsit magaddal, estére öltözz fel szépen, csinosan, elviszlek vacsorázni."
Borítékolhatom, hogy nem kinyúlt melegítőben fog megjelenni este.
Nem kötekedni akarok, de nekem már maga a hajszárítás is, ha normálisan beszárítom kb. 20 percig tart. Akkor még előtte megfürdök, hajat mosok. Utána előveszem a csini rucikat, a legtöbbet vasalni kell, megcsinálom a frizurát, felöltözök, sminkelek... Nem lett ez a 15 perc kicsit elszámolva?
Nem azért, de én önmagamnak tetszek otthon csak simán megfésült, copfba kötött hajjal, smink nélkül, max. kis hidratáló krémet felkenve és színezett ajakbalzsamot, otthoni ruhában.
Mivel másoktól is folyamatosan kapom a bókokat, egyszerűen nem hiszem el, hogy ez az egész a sminken és a menő ruhákon múlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!