Mit írhatnék neki, amivel nem lennék tolakodó?
ez az, hogy nem jön...
mindegy, ha nem akkor nem...ennek is meg van az oka...majd talán egyszer összejön
Csak gratulálj neki, írd meg hogy nagyon boldog vagy és örülsz a sikereinek, reméled hogy teljesen egészséges, boldog baba fog születni. Ezt szokás ilyenkor.
Sok sikert!
Drága Barátnőm !
Ez csodálatos hír!!! Gratulálok!!!
Már azt hittem, valami baj van, azért nem jelentkezel...
Ezek szerint elsőre sikerült teherbe esned? Ezt hogy csináltátok?
Mesélj még valamit magatokról.Remélem probléma mentes a terhességed. Mikor fogsz szülni? Haza jössz, vagy kint szülöd meg a kicsit? Szívesen lennék a keresztanyja. Voltatok nyaralni valahol?
valahogy így is kezdhetnéd.
köszönöm...
most elindult valami!
Ugyanazt tudnám írni, mint a 3-as válaszoló.
A 4-es viszont semmiképp. Túl lelkes, sőt elég tolakodó is (főleg a keresztanyás rész, még meg sem született, akkor miről is beszélünk? Meg egyébként sem illik beajánlani magunkat). Meg szerintem nem vette figyelembe, amit írtál, hogy több, mint fél éve nem beszéltetek. Nem leszólni akarom, de a leírt kritériumoknak nem felel meg.
"Ezek szerint elsőre sikerült teherbe esned? Ezt hogy csináltátok? "
Ezt inkábbb ne
Nekm hasonlo helyzetem volt... Aterzem..
Ezt irtam:
Szia XY!
Eljutott hozzam is az oromhir hogy kismama vagy,es nemsoka feleseg leszel! Gratulalok,es szívbol kivanok nektek minden jot!:) Regen beszeltunk,ezt nagyon sajnalom,de megertem hogy nincs idod. Amugy hogy vagy? minden rendben van?
Valami ilyesmi?
azaz ezt irnam: bocsi elirtam :)
Es a vegere oda irnam,hianyzol,majd valamikor ossze futhatnank puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!