Mit írhatnék neki, hogy felfogja, hogy ez fáj nekem?
Figyelt kérdés
A legjobb barátomról van szó. Mostanában elég csúnyán viselkedik velem. Sértő megjegyzései vannak, mindenen felkapja a vizet. Én tök nyugodt természetű ember vagyok, nem veszekszem senkivel, csak ha nagyon muszáj. De nekem ez már nagyon rosszul esik, amit ez a bizonyos barátom művel! Régen úgy beszélt velem, mintha a kishúga lennék, most meg mint valami haverja. Arra gondoltam írok neki egy levelet, hogy rádöbbenjen, hogy nekem ez nagyon rosszul esik. Mégis hogyan írhatnám ezt neki meg, hogy rájöjjön és felfogja a dolgokat?
Köszönöm a segítséget!
18/L és 19/F
2012. márc. 9. 14:26
1/5 anonim válasza:
Néha azt bántjuk, akit a legjobban szeretünk.
Nem érezhet többet irántad?
2/5 anonim válasza:
100%, hogy belédesett, mint vak ló a szakadékba.
3/5 A kérdező kommentje:
Tény, hogy volt köztünk egy kis szikra az elején, de ezt elfojtottuk. Lett barátnője, de még így is mindenhova velem akar jönni vagy elvárja, hogy menjek vele. Még a randijaira is képes elhívni! Én szeretem, megbízom benne mert tényleg ő az egyik legjobb fiú barátom. De túl sokat vár el tőlem, mindig vitázik velem. Utána meg azon aggódik, hogy megbántott és hogy már nem szeretem. Nagyon nehezen viselem a hangulatváltozásait,mivel ha rossz kedve van, nekem is elrontja a napomat.
2012. márc. 9. 15:00
4/5 anonim válasza:
Szeret téged és valószínűleg szenved amiért nem lehet veled, ezért viselkedik így, pedig tudja, hogy úgyse lesz semmi, de nem képes elfogadni és ezért téged okol a helyzet miatt.
5/5 A kérdező kommentje:
De még ő mondta nekem, hogy legyünk csak barátok, és ne szeressek belé, mert én jobbat érdemlek! Rákérdeztem már nála nem egyszer, hogy mit érez irántam és azt mondta, csak barátságot.
2012. márc. 9. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!