Meghalt a mamám testvére. Aki ugye az unokatestvérem nagypapája is volt. Mit írhatnék Neki?
Figyelt kérdés
A temetésre nem tudok elmnni, mert a szüleimnek nincs pénze a benzinre (400 km-el távolabb élnek tőlünk). A nagymamám ermészetesen elmegy az öccse temetésére, de nem vihet magával, mert Anyu nem szeretne kivenni az iskolából. Viszont kszítettem koszorút egy internetes kép alapján, azt elviszi a mama. az unokatestvéremmel nyaranta találkozunk, és sokat bezsélgetünk msn-en, facebookon is. Igaából ő a kedvenc unokatestvérem. Marci bácsi halála óta nem nagyon kommunikáltunk, de tudom, hogy írnom kéne neki, csak nem tudom mit. Az, hogy részvétem, szerintem nagyon személytelen, ezt majd megkapja a család minden idegentől. Nagyon sajnálom, hogy meghalt, mert egészen eddig ő olyan állandónak tűnt ott :(2011. nov. 20. 12:43
1/4 anonim válasza:
Az unokatestvéred nagypapája a te nagypapád is, csak úgy szólok.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, mert másodunokatestvére volt. Az ő nagypapája az én nagyimnak az öccse :)
2011. nov. 20. 13:36
3/4 A kérdező kommentje:
*másodunokatestvéreM.
és -volt, mert hálistennek még mindig :D
2011. nov. 20. 13:37
4/4 anonim válasza:
Jó de akkor nem az unokatesód, hanem a másodunokatesód. Egyébként meg írd meg neki, amit gondolsz, hogy mennyire sajnálod és együtt érzel vele és ha bármiben segítségre van szüksége, akkor szóljon, szerintem ez jól esne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!