Meg változzak? Nagyon fáj, hogy a barátom mindég érezteti velem a hovatartozásomat.
Figyelt kérdés
Kérlek titeket, ne itéljetek meg. Én egy félvér romalány vagyok, de beszélem a nyelvüket, és olyan vagyok mint a rendes "NORMÁLIS" romák. A barátom teljes roma, nem félvér ő is perfektül beszéli a nyelvüket meg minden, de mindig érezteti velem hogy félvér vagyok, velem sosem beszél cigányul, mert azt mondja nem szeret így beszélni, de mással meg csak úgy beszél. Engem sokszor össze hasonlít az igazi romalányokkal és nagyon rosszul esik mikor mondja hogy más a stílusuk meg mindent máshogy csinálnak mindent mint én. Szeretjük egymást meg több éve vagyunk eggyütt, de nem tudom mit csináljak. Változzak meg valahogy?2010. jan. 21. 21:23
21/23 anonim válasza:
Üdvözöllek,nekem is az az érzésem hogy a barátod csak kifogást talál mindenre mert ha igazán szeretne akkor nem érdekelné hogy milyen vagy félvér vagy sem.Külömben én is keverék vagyok de nagyon keverék:Egyik nagyapám osztrák,a másik zsidó,Dédszüleim közül az egyik roma megint másik román származású,és ezt füszerezve magyarokkal.Nekem a férjem ezt találta egzotikusnak bennem és soha sem hozza fel hogy én honnan származom.Azt még megjegyezném hogy ö tiszta magyar.Ne törödj vele inkább próbálj meg mással boldog lenni.Igazán BOLDOG.
22/23 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez "romáéknál" hogyan működik, de szerintem rakd ki a szűrét. Tudom nehéz, mert szereted, de te sokkal többet érsz, mint hogy egy ilyen alak mellett élj!
Magyarán vágd a képébe, hogy húzzon a sunyiba az "igazi" romalányaihoz, és téged hagyjon békén a továbbiakban.
Biztos, hogy fogsz találni rendes fiút romát vagy nem romát.
23/23 anonim válasza:
Szia!
Nálam is ez a helyzet,én is félvér vagyok,és a barátom a hawerjaival általában cigányul beszél,pedig én is tudok cigányul beszélni,nekem csak annyit mondd néha h so si?!
én meg visszaválaszoltam neki h "káncsi" és csak nézett egyet,mert sztem sokáig azt hitte h nem tudok cigányul:)
kezdj el vele cigányul beszélni most már én is ezt teszem:D;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!