Hogyan változzak meg? Mit tegyek, hogy ne legyek többé olyan, mint anyám? Nagyon elvagyok keseredve.
Úgy látszik, ő nem veszi annyira komolyan a kapcsolatotokat, mint te és teljesen más a jövőképetek, az igényeitek, az életről és a kapcsolatról alkotott elképzeléseitek.
Nem tudom, van-e ennek jövője...
Nem lehet téged hibáztatni, nekem is rosszul esett volna, ha a párom ilyeneket mond, hogy nem biztos, hogy engem akar. Főleg ennyi idő után. Ha csak pár hónapja járnátok, azt mondanám, hogy csak a kezdeti bizonytalanság, de ez már jócskán nem annak tűnik.
Talán a távolság is közrejátszott abban, hogy benne nem alakultak ki olyan erős érzelmek irántad. Mindenki máshogy éli meg, hogy nem lehet közel a párjához.
Azt tudnám tanácsolni, hogy fejezd be végleg ezt a kapcsolatot, de nem hinném, hogy megfogadod. Őszintén, nem tudom, érdemes-e együtt maradnotok.
Az az igazság, hogy jobb lenne, ha most magaddal foglalkoznál inkább. Nagyon úgy tűnik, hogy nem szereted magad, de akkor mit vársz tőle? Ő mit szeressen benned? Írtad, hogy miatta változtál meg. Ezt nem kellett volna. Én a helyedben nem a párkapcsolatommal törődnék most, hanem azzal, hogy én ki vagyok, meg, hogy hova tartok. Tudom, a válasz érzelmileg nem segít ki, de racionálisan ez a megoldás. Hosszú távon érzelmileg is.
Az egyetlen esélyed, hogy megtartsd a párod, hogy érzelmileg önállósodsz. A siker nem biztos, de ha ezt folytatod, kínos, keserves vége lesz. És akkor BIZTOS, hogy el fog hagyni.
Ne legyél olyan mint, anyukád...hm...valamennyire mindig olyan leszel. Kezd mondjuk azzal, hogy ismerd fel, hogy ő milyen. Írd le, majd azt is, hogy te milyen vagy. Keress párhuzamokat, gondold végig. Ha rájöttél, dönts és változz. Ne a párod miatt, magadért!
Ja, nem vettem észre..."távkapcsolat". Aha. Hát, a játéknak vége, a távkapcsolat nem működik. Vagyis működik, de az olyan, mint egy távkapcsolat. Véletlenül se keverd össze a párkapcsolattal! Ez azt jelenti, hogy az elvárásokat érdemes kicsit lejjebb vinni és nem csodálkozni, hogy a párkapcsolat beelőzi a távkapcsolatot, ha úgy alakul. Az meg ebből a szempontból nem a te hibád...ebből a szempontból.
Ettől függetlenül, amit fent írtam, továbbra is fennáll.
nem szabad egyetlen emberre feltenni az életedet, nem. vagy ha igen, akkor az TE MAGAD légy!
jobbulást:)
1. Nem irod, hogy mennyi idösek vagytok, de nekem elég fiatalnak tünsz, szerintem korai még ennyire egy emberre rögzülni.
2. A távkapcsolat csak akkor marad meg, ha mindketten elég érettek hozzá, és az akarat is megvan bennük.
3. Egy kapcsolat alapja (különösen ha távkapcsolat) a bizalom, abban a pillanatban, hogy az egyik elkezd kémkedni a másik után, már véget is ért.
4. Nem veszed észre, de egyre inkább nyomás alá helyezed a barátodat a jövöröl való álmodozásidal és elzavarod magadtól.
5. Jobb lenne, ha elöször megpróbálnál nem megváltozni, hanem egy személyiséget kialakitani magadban, és nem az aktuális barátod vagy mások igényei szerint alakulni, amig nincs egyéniséged, addig ne akarj párkapcsolatot, mert nincs jövöje.
6. Amit kettötökröl irsz, annak alapján semmi közös sincs bennetek, nem illetek össze - jobb lenne lezárni és elöször felnöni.
Figyelj! Egy depressziós, zokogós, ragaszkodó nő annyira vonzó szerinted?
Állj a magad lábára, hagyd a hapsit menni, ne csinálj rabot senkiből. A Te Jövőd a tiéd. Csináld meg magad! Magadnak magadat építsd meg. Ha nem leszel ilyen függő, és lesz saját jövőd, majd akad hozzá egy társ is. Mégpedig egy önkéntes. A kötelékeket pedig vágdosd szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!