Meg változzak? Nagyon fáj, hogy a barátom mindég érezteti velem a hovatartozásomat.
na nehogymár megváltozz.
dobd a csávot és keress egy normális magyar srácot. minek foglalkozol buta romával.
Ne változz meg,viszont keress egy pasit,akinek TE kellesz.
Az hogy roma,fehér vagy indonéz tökmindegy.
Kedves Kérdező!
A problémádnak azt hiszem semmi köze a romasághoz. A férfiak, köztük a te szerelmed is csak felhoz valami kifogást rajtad. Te nagyon oda vagy érte, és ezt ő pontosan tudja. Ő viszont sajnos a jelenlegi felállásban csak kedvel téged. sajnálom, de ez az igazság. Ezért ő nem feltétlenül rossz ember, csak nem tudja megfelelően kezelni a helyzetet. Ezért neked kell lépned.
Tudod, elég tapasztalt vagyok már, te meg még fiatal vagy, ezért írok neked. Nagyon fontos hogy nyíltak együnk a másikkal. Jelen esetben a te barátodnak nem téged kéne kritizálnia (mindegy mivel) hanem megmondani neked, hogy drága kicsi xy, nagyon kedves vagy, szeretek veled lenni, de számomra ez nem egy mély szerelem amit te érzel irántam. Sajnálom. Vagy elfogadod így, vagy hagyjuk abba.
A férfiak mást is kitalálhatnak amit kritizálnak a barátnőjükön, amivel bántják őket tulajdonképpen, és nem építő jellegű kritikának szánják. Mondjuk "mér nem mész má tornászni, hájas vagy" vagy ehhez hasonlók. Ez tudod lehet hogy adott esetben igaz, de aki szereti másikat, máshogy adja elő a mondandóját.
Szóval amit tehetsz ebben az esetben. Mersz szembenézni a ténnyel, hogy "ő van felül" pillanatnyilag a kapcsoatotokban. Ezzel szembesíted, és visszavonulsz. Egyenesen meg kell vele beszélni, hiszti nélkül, hogy úgy érzed, most őtőle nem kapod meg azt a szeretet és odaadást amit jelenleg te megadsz neki, és amire vágysz, és ezért inkább visszavonulsz. Lehet szünetet tartani, vagy ritkábban találkozni, többet járj el barátnőkkel, ismerkedhetsz (ha úgy érzed) de lényeg az, hogy neki kelljen keresni téged, ő hívjon el randizni (nem az ágyába haza!) ő tegyen neked apró szívességeket, és udvaroljon. Addig amíg nem érzed a szeretetét, addig nem kell odaadnod magad neki. De ezt meg kell mondani, mert különben nem tudja mi bajod van.
nekem is volt olyan kapcsolatom ahol homokba dugtam a fejemet, és én akartam változni hogy kedvére tegyek. Semmi értelme! :)
Ha ezzel a fiúval végül szakítotok, nem baj. Később rá fogsz jönni, hogy ez a fiú mégis adott neked valamit, amivel gazdagabb lettél. Tapasztalattal, és megadta neked a lehetőséget, hogy később, ha összetalálkozol egy férfivel, aki a tenyerén hordoz és szeret, akkor ezt értékelni tudd. Sokan nem tudják értékelni ha egy féri tényleg a tenyerény hordozza őket, mert nem tudják, ha valaki csak kritizál (vagy sűrűn bánt), de te már tudod, és ezért bölcsebb is vagy.
Kérdésedre a válasz, mit csinálj. Mondd el az érzéseidet, mondd el milyen kapcsolatot szeretnél, mit szeretnél kapni egy pasitól, és hogy ahhoz hogy ezt ő átgondolhassa, hogy akar-e veled tovább együtt lenni és boldoggá akar-e téged tenni, ezért időt adsz neki. Merj szembenézni azzal, hogy esetleg vele vége lesz, mert csak ezzel a tudattal tudod megváltoztatni az eseményeket és megkapni azt, akár tőle, amire igazán vágysz! :)
Sok sikert!
31/N
Valami ismeretlen régi fószer nyögte be egyszer, hogy "a stílus maga az ember". Instant megoldás, de szerintem segít eligazodni, hogy teljes értékű jogú magyar állampolgárok közül ki mennyire érti ennek a bizonyos teljes értékűségnek és teljes jogúságnak a jelentéstartalmát. Szép hivatás szakavatottként őrizni egy nép kultúráját, a magyar hagyományokra és kulturális örökségre is ráférne jóval több őrző, de hogy mindenkinek népi szőttesben kéne járni? Hogy falusi lakodalmat kéne tartani minden panellakónak? Van ami egyszerűen nem megy. A roma törvények némelyike konkrétan törvénybeütköző itt, az otthonukban. És nem akarják elismerni, hogy a hivatalos törvényünk emberségesebb, még néha túlságosan is az. Más törvények egyszerűen nem valók embernek. Miféle rend az, ahol a nő tulajdon, az "ember" rabszolgája? Egy kérdést fel nem tehet férfinak, nem szól, csak ha kérdezik. Lennének ötleteim, mit érdemelne, de inkább azt mondom, hogy az ilyenek boldoguljanak nő nélkül. Az ötcombú lány a nekik való társ.
Az igazi romalányok és a "más stílusuk" pedig asszem az lesz, amit a legkevésbé se tartanék nőiesnek. Megtört szerencsétlenek, család nélküli családból kinőtt embertelen emberek, legbelül egy ici-pici, folyton zokogó kislánnyal.
Ne változz ekkorát.
Menekülj ettől a gyíktól!!Találj magadnak egy olyat aki nem máshoz hasonlít,hanem örül neked.Mikor nem tud aludni és elnézi az arcod mikor alszol, és nem tud betelni a látvánnyal,vagy mikor simogatja a tested és nem csak a szemével de az ujjaival is "néz".
Valahogy így voltam a feleségemmel...20 év után is így lennék de már csak azt kapom,hogy hagyj mert tv-t nézek,olvasok,fáradt vagyok...stb :))
Szóval lépj túl rajta.Sosem fog elfogadni.Menjen a "fajtájához".Ott fogja jól érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!