Meg változzak? Nagyon fáj, hogy a barátom mindég
érezteti velem a hovatartozásomat.
Figyelt kérdés
Kérlek titeket, ne itéljetek meg. Én egy félvér romalány vagyok, de beszélem a nyelvüket, és olyan vagyok mint a rendes "NORMÁLIS" romák. A barátom teljes roma, nem félvér ő is perfektül beszéli a nyelvüket meg minden, de mindig érezteti velem hogy félvér vagyok, velem sosem beszél cigányul, mert azt mondja nem szeret így beszélni, de mással meg csak úgy beszél. Engem sokszor össze hasonlít az igazi romalányokkal és nagyon rosszul esik mikor mondja hogy más a stílusuk meg mindent máshogy csinálnak mindent mint én. Szeretjük egymást meg több éve vagyunk eggyütt, de nem tudom mit csináljak. Változzak meg valahogy?
Akkor változz meg, ha Te úgy érzed, h kellene ( de ne érte).
Ha az elején nem volt ezzel problémája, most se legyen sztem. Ha meg így akar Benned kisebbségi érzést kelteni vagy netalán megszabadulni Tőled, akkor ez a pasi nem ér egy lyukas garast sem.
Nem is tudom, hogyan tudnál "megváltozni", genetikailag adott már minden. Jobban őriznéd a hagyományaitokat, vagy mire gondolsz? Ha szeretnéd, és így érzed jól Magad, akkor tedd.
(én nem tudom, mert nem vagyok roma)
Sok sikert Neked!
2010. jan. 21. 21:34
3/23 anonim válasza:
Basszus.Ez regen is igy volt?Tenyleg!Vagy csak mostansag?Kineznek a ciganyok ha nem vagy izig-verig roma?Vedig a veruket,vagy mi?Erdekes en eddig akahany romaval talalkoztam egy sem beszelt ciganyul,egy SEM.{perfekt}Hogy van az ciganyul hogy:Olyan messze van az en hazam.?
2010. jan. 21. 21:45
4/23 anonim válasza:
Ahogy az írásodat elnézem, és ahogy az "eredeti romalányokat ismerem", te többet érsz tőlük. Sztem maradj olyan, amilyen vagy, és ha nem fogad el téged a barátod, akk keress olyat inkább, aki megérdemel téged..sok sikert!:)
2010. jan. 21. 21:46
5/23 anonim válasza:
És mégis hogy akarsz megváltozni? Teljes vérátömlesztés vagy mi? Ezt nem értem.
De akármi is legyen az, neki kell elfogadnia, mert te ez ellen szerintem nem nagyon tudsz tenni. Ha tényleg szeret, akkor félvéren is szeret.
De azért ird meg légyszi mire gondolsz.
2010. jan. 21. 21:49
6/23 anonim válasza:
Miért változnál meg? Mivel te csak félig vagy cigány, félig pedig magyar, sohasem leszel ugyanolyan, mintha 100 %-ban cigány lennél. Mint ahogy a 100%-ban cigány lányok sem lesznek oolyanok, mint te, aki csak 50 %-ban vagy az. Ezt illene felfogni a fiúdnak is, ha valóban szeret.
2010. jan. 21. 21:55
7/23 anonim válasza:
Az hogy ne az légy aki vagy ujjá kell születned az pedig nem lehetséges!
Csatlakozom az egyik hozzászolohoz hogy akiket én ismerek romákat azok egy példamutatlan irni nem tudó személyek akik csak riszálni verekedni nem tanulni tudnak!És azok csak szégyent hoznmak a cigányságra!
Tudom szereted azt a fiut de valahogy bekell érvényesülni az ő családjába mást nem tudsz!Sok sikert
2010. jan. 21. 21:55
8/23 anonim válasza:
Szerintem dobd a haverod es brobalkozz inkabb magyarral azok nem annyira rasszistak!
2010. jan. 21. 22:05
9/23 anonim válasza:
A megváltozást nem javaslom én sem,a leveled alapján egy intelligensebb lányra következtetek, akinek ez csak egy kis pánikolásából keletkezett levele:) Elhiszem,hogy szereted, de senkiért se add fel magad, a barátodnak mondd el őszintén,hogy mi bánt,mi zavar(ezen sztem nem neked kell,az ő hozzáállása rossz), akkor rendben. Azt nem írtad,hogy a környezetetek miként viszonyul hozzád,mint félig roma lányhoz? A többi roma nem érezteti ezt? Sok sikert,és csak maradj ilyen!!!!
2010. jan. 21. 22:12
10/23 anonim válasza:
Szerintem ha ez a fiú szeretne téged, akkor nem így kezelne. Keress olyat, aki nem nézi a származásodat, mert ez így szerintem eléggé gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!