Mikor lennél büszkébb a fiadra, ha orvos lenne vagy nyomozó?
emiatt nem lennek buszke rad, hogy 1evet elvesztegetsz az eletedbol. az orvosi 6ev+szakosodas.es nincs ra garancia hogy nem fogsz csuszni..
ebben az egy evben legalabb dolgozol? vagy csak gondolkodsz otthon?
utolso vagyok. még annyit, hogy a szuleim orvosi palyara kuldenenek. iden erettsegizem, es valoszinu fel is vennenek. de nekem nem ez az amit szeretnek csinalni+mire elvegzem 27-28lennek.
mast fogok beirni, vegyeszmernok szeretnek lenni. nem tetszik nekik, de az en eletem. ha emiatt nem lesznek buszkek ram, hat az o dolguk.
+gondolom emelteztél bioszból meg kémiàból minimum 45%fölött,mivel felvettek volna. na most egy év alatt sokat fogsz felejteni hiàba tudtad màjusban. szòval szerintem hiba volt halasztani. de kìvànom, hogy jòl dönts végül.
ha segít, menj majd el a nyílt napokra, vagy beszélgess olyanokkal akik ott tanultak/végeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!