Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelöktem a férjem a lépcsőn....

Lelöktem a férjem a lépcsőn. Most bajban vagyok?

Figyelt kérdés
A férjemmel válófélben vagyunk, de még közös háztartásban. Ma elborult az agya és nekem támadt egy vita után. Próbáltam lezárni a szóváltásunkat azzal, hogy én most lefekszem aludni, elég mára, és felmentem a félkész galériára, ahol a külön fekhelyem rendeztem be, mikor ő utánam jött, és a hajamat tépve, karomat rángatva vonszolni kezdett a lépcső felé, azt üvöltözve dehogy fekszel le, most azonnal eltakarodsz (közös pénzből vett ház). Megijedtem, hogy lelök, mert a galéria széle a szoba fölött a semmiben ért véget, se korlát, se semmi, akár véletlenül is leeshettem volna egy rossz mozdulatra, és ő félig a földön húzva rángatott. Összeszedtem magam, ellöktem őt a fal felé, de én is vele estem. Dulakodtunk egy keveset, majd a falhoz nyomva a nyakamat kezdte szorítani, de szerencsére kb. egy súlycsoport vagyunk, úgyhogy gyorsan sikerült ellöknöm magamtól, és ő csúnyán legurult a lépcsőn. Feltápászkodott és az üvöltve hogy "ezt még megbánod", bicegve elindult a konyhába, és hallottam a konyhafiók zörgését ahogy beletúr. Attól tartottam, kést vesz elő, úgyhogy azonnal leszaladtam és kirohantam a teraszon át, most egy barátomnál húztam meg magam. Rajtam két kisebb kékfoltot leszámítva semmilyen külsérelmi nyom nincs, de ő most írt egy smst, amiben azt állítja, neki több csontja is tört. Nem akartam bántani, eszemben sem volt lelökni a lépcsőn, csak valahogy védeni akartam magam. Nagyon féltem. Ezelőtt sosem támadt rám, és borzasztóan megijedtem, nem tudtam körültekintő lenni miközben magamat védtem. Még most is remegek. És amikor láttam gurulni a lépcsőn akkor is az volt az első gondolatom, hogy basszus csak a nyakát ne törje. Most engem fognak elővenni test sértésért? Rajtam nincs sérülés, ő meg állítása szerint a bordáját és bokáját törte, bár nem hiszem, hogy azóta már túl van a röntgenen is, hisz nemrég történt az egész. Nem érzem magam hibásnak, én nem akartam őt bántani. Bajban vagyok? Mit tegyek?
2014. szept. 28. 22:03
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
62%

Ügyvédjelölt, te egy nagytestű címeres kérődző vagy. Csak félig olvastad el a passzust. A megtámadott védheti magát

minden eszközzel, ha az életét védi. Érted, okoska? Nem kell figyelnie semmiféle arányosságra. Az régen volt, kérlek képezd magad tovább, még jó, hogy nem a római jogot citálod ide.

Kérdező, nyugodtan mehettél volna feljelenteni a férjedet. A lépcső tetején a te külön hálószobád van, nem tudtad volna lelökni, ha nem mászik fel utánad. Ez a bizonyíték a támadásra. Vagy mit gondol itt néhány nagyeszű, miért ment fel a csak általad használt galériára?

Mondjuk az elvakult nőgyűlölőktől nem is várható logikus gondolkodás.

2014. szept. 29. 23:50
 52/55 anonim ***** válasza:
69%

Ja aláírom a hsz-emet

Tehát: Már Nem Jelölt

/51-es/

2014. szept. 29. 23:52
 53/55 anonim ***** válasza:
69%
Ügyvédjelölt, most csatlakoztam a kérdéshez, de az biztos, hogy jogos önvédelemnél, élletellenes cselekménynél (fojtogatás az), NEM érvényesül az arányosság elve. Butaságot beszélsz.
2014. szept. 29. 23:59
 54/55 anonim ***** válasza:
0%

1. Ha nincs tanu a nőnek senki sem fog hini. A nőt meg még gyilkossági kisérlettel is megvádolhatják.

2. Törött bordával és bokával nem áll fel a földről, ha feláll sem késért megy, hanem vonyít a fájdalomtól.

3. Kamu az egész.

2014. szept. 30. 16:25
 55/55 anonim ***** válasza:
24%
51-es, 53-as: ott a pont!
2014. szept. 30. 17:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!