Lelöktem a férjem a lépcsőn. Most bajban vagyok?
Azonnal rendorseg,ne felj az eljarastol ha lesz egyaltalan (nem gondolom h feljelent) de muszaj neked megtenned az elso lepest.Gondolom mondanom sem kell h akarmit mit mond,akarhogy konyorogj me menj hozza vissza,a cuccaidat pedig ugy hozd el h legalabb ket baratod elkiser es lehetoleg mindketten pasik.
Ne aggodj azon h milye tort el vagy sem,a leheto legjobbat tetted onmagaddal,tulelted.Ez volt a cel,konkretan mindig ez a cel.
Probalj megnyugodni,minden rendben lesz:-)))
"És ha hazudik?"
És, ha te hazudsz??!
A dulakodás, a hajtépés bizony mind-mind látlelet.
Persze, csak ha most azonnal mész látleletet vetetni. Amikor majd 5 nap múlva fogsz ide kérdést kiírni, hogy mit csináljak, bántott a férjem, 5 nap után hogy vetethetnék látleletet? Na, akkor már késő lesz. Most még nem az.
Attól, mert te nem látod, még vannak nyomai a történetknek.
Egyébként te védekeztél. Ő viszont rádtámadt.
Persze, ha te ostoba vagy, akkor hagyd annyiban nyugodtan! Aztán majd ő fogja a saját sztoriját beadni a bíróságon akkor, amikor neked már esélyed sem lesz kimagyaráznod magad.
Indulj a rendőrségre! Most!
Ha a te storyd az igaz, akkor önvédelem volt, és az erőszakos állatoknak nem szabad megengedni hogy megússzák. Lehet, legközelebb nem lesz ilyen szerencséd, hogy el tudsz menni, s hogy nem te esel le a lépcsőn. Szóval menj a rendőrségre, mert ez családon belüli erőszaknak számít.
Oké, megyek látleletet vetetni, de mondom, ettől még nem érzem magam jó helyzetben, mert aránytalanul kevesebb nyoma van az ő tettlegességének, mint az enyémnek.
Amúgy ha látleletet vetetek, még nem kell feltétlenül feljelentést tennem, ugye?
"Rajtam nincs sérülés, ő meg állítása szerint a bordáját és bokáját törte"
Amennyiben rajtad semmiféle sérülés sincsen, akkor HITELTELEN a meséd, hiszen egy újjal sem ért hozzád.
Ő veled szemben, viszont sz@rrá van törve.
Ez akár gyilkossági kísérlet a részedről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!