Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelöktem a férjem a lépcsőn....

Lelöktem a férjem a lépcsőn. Most bajban vagyok?

Figyelt kérdés
A férjemmel válófélben vagyunk, de még közös háztartásban. Ma elborult az agya és nekem támadt egy vita után. Próbáltam lezárni a szóváltásunkat azzal, hogy én most lefekszem aludni, elég mára, és felmentem a félkész galériára, ahol a külön fekhelyem rendeztem be, mikor ő utánam jött, és a hajamat tépve, karomat rángatva vonszolni kezdett a lépcső felé, azt üvöltözve dehogy fekszel le, most azonnal eltakarodsz (közös pénzből vett ház). Megijedtem, hogy lelök, mert a galéria széle a szoba fölött a semmiben ért véget, se korlát, se semmi, akár véletlenül is leeshettem volna egy rossz mozdulatra, és ő félig a földön húzva rángatott. Összeszedtem magam, ellöktem őt a fal felé, de én is vele estem. Dulakodtunk egy keveset, majd a falhoz nyomva a nyakamat kezdte szorítani, de szerencsére kb. egy súlycsoport vagyunk, úgyhogy gyorsan sikerült ellöknöm magamtól, és ő csúnyán legurult a lépcsőn. Feltápászkodott és az üvöltve hogy "ezt még megbánod", bicegve elindult a konyhába, és hallottam a konyhafiók zörgését ahogy beletúr. Attól tartottam, kést vesz elő, úgyhogy azonnal leszaladtam és kirohantam a teraszon át, most egy barátomnál húztam meg magam. Rajtam két kisebb kékfoltot leszámítva semmilyen külsérelmi nyom nincs, de ő most írt egy smst, amiben azt állítja, neki több csontja is tört. Nem akartam bántani, eszemben sem volt lelökni a lépcsőn, csak valahogy védeni akartam magam. Nagyon féltem. Ezelőtt sosem támadt rám, és borzasztóan megijedtem, nem tudtam körültekintő lenni miközben magamat védtem. Még most is remegek. És amikor láttam gurulni a lépcsőn akkor is az volt az első gondolatom, hogy basszus csak a nyakát ne törje. Most engem fognak elővenni test sértésért? Rajtam nincs sérülés, ő meg állítása szerint a bordáját és bokáját törte, bár nem hiszem, hogy azóta már túl van a röntgenen is, hisz nemrég történt az egész. Nem érzem magam hibásnak, én nem akartam őt bántani. Bajban vagyok? Mit tegyek?
2014. szept. 28. 22:03
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
És ha hazudik? Hogyan védhetném az igazam? Senki nem látott semmit, és a sérülések aránytalansága egyértelmű.
2014. szept. 28. 22:21
 12/55 anonim ***** válasza:
82%

Azonnal rendorseg,ne felj az eljarastol ha lesz egyaltalan (nem gondolom h feljelent) de muszaj neked megtenned az elso lepest.Gondolom mondanom sem kell h akarmit mit mond,akarhogy konyorogj me menj hozza vissza,a cuccaidat pedig ugy hozd el h legalabb ket baratod elkiser es lehetoleg mindketten pasik.

Ne aggodj azon h milye tort el vagy sem,a leheto legjobbat tetted onmagaddal,tulelted.Ez volt a cel,konkretan mindig ez a cel.

Probalj megnyugodni,minden rendben lesz:-)))

2014. szept. 28. 22:22
 13/55 anonim ***** válasza:
86%
Vazze ha a torkodat szorongatt (ha igaz amit írsz) és úgy lökted le, akkor nem értem mit parázol. Az életedet védted.
2014. szept. 28. 22:22
 14/55 anonim ***** válasza:
37%

"És ha hazudik?"

És, ha te hazudsz??!

2014. szept. 28. 22:28
 15/55 anonim ***** válasza:
91%

A dulakodás, a hajtépés bizony mind-mind látlelet.

Persze, csak ha most azonnal mész látleletet vetetni. Amikor majd 5 nap múlva fogsz ide kérdést kiírni, hogy mit csináljak, bántott a férjem, 5 nap után hogy vetethetnék látleletet? Na, akkor már késő lesz. Most még nem az.

Attól, mert te nem látod, még vannak nyomai a történetknek.

Egyébként te védekeztél. Ő viszont rádtámadt.

Persze, ha te ostoba vagy, akkor hagyd annyiban nyugodtan! Aztán majd ő fogja a saját sztoriját beadni a bíróságon akkor, amikor neked már esélyed sem lesz kimagyaráznod magad.

2014. szept. 28. 22:30
 16/55 anonim ***** válasza:
74%
Akkor most öltözzetek fel és irány a rendőrség.
2014. szept. 28. 22:32
 17/55 anonim ***** válasza:
73%

Indulj a rendőrségre! Most!

Ha a te storyd az igaz, akkor önvédelem volt, és az erőszakos állatoknak nem szabad megengedni hogy megússzák. Lehet, legközelebb nem lesz ilyen szerencséd, hogy el tudsz menni, s hogy nem te esel le a lépcsőn. Szóval menj a rendőrségre, mert ez családon belüli erőszaknak számít.

2014. szept. 28. 22:36
 18/55 A kérdező kommentje:

Oké, megyek látleletet vetetni, de mondom, ettől még nem érzem magam jó helyzetben, mert aránytalanul kevesebb nyoma van az ő tettlegességének, mint az enyémnek.

Amúgy ha látleletet vetetek, még nem kell feltétlenül feljelentést tennem, ugye?

2014. szept. 28. 22:39
 19/55 anonim ***** válasza:
11%

"Rajtam nincs sérülés, ő meg állítása szerint a bordáját és bokáját törte"

Amennyiben rajtad semmiféle sérülés sincsen, akkor HITELTELEN a meséd, hiszen egy újjal sem ért hozzád.

Ő veled szemben, viszont sz@rrá van törve.

Ez akár gyilkossági kísérlet a részedről...

2014. szept. 28. 22:39
 20/55 anonim ***** válasza:
15%
Azért hihetetlen sztori, ha ő is látleletet vesz akkor téged ítélnek el.
2014. szept. 28. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!