Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelöktem a férjem a lépcsőn....

Lelöktem a férjem a lépcsőn. Most bajban vagyok?

Figyelt kérdés
A férjemmel válófélben vagyunk, de még közös háztartásban. Ma elborult az agya és nekem támadt egy vita után. Próbáltam lezárni a szóváltásunkat azzal, hogy én most lefekszem aludni, elég mára, és felmentem a félkész galériára, ahol a külön fekhelyem rendeztem be, mikor ő utánam jött, és a hajamat tépve, karomat rángatva vonszolni kezdett a lépcső felé, azt üvöltözve dehogy fekszel le, most azonnal eltakarodsz (közös pénzből vett ház). Megijedtem, hogy lelök, mert a galéria széle a szoba fölött a semmiben ért véget, se korlát, se semmi, akár véletlenül is leeshettem volna egy rossz mozdulatra, és ő félig a földön húzva rángatott. Összeszedtem magam, ellöktem őt a fal felé, de én is vele estem. Dulakodtunk egy keveset, majd a falhoz nyomva a nyakamat kezdte szorítani, de szerencsére kb. egy súlycsoport vagyunk, úgyhogy gyorsan sikerült ellöknöm magamtól, és ő csúnyán legurult a lépcsőn. Feltápászkodott és az üvöltve hogy "ezt még megbánod", bicegve elindult a konyhába, és hallottam a konyhafiók zörgését ahogy beletúr. Attól tartottam, kést vesz elő, úgyhogy azonnal leszaladtam és kirohantam a teraszon át, most egy barátomnál húztam meg magam. Rajtam két kisebb kékfoltot leszámítva semmilyen külsérelmi nyom nincs, de ő most írt egy smst, amiben azt állítja, neki több csontja is tört. Nem akartam bántani, eszemben sem volt lelökni a lépcsőn, csak valahogy védeni akartam magam. Nagyon féltem. Ezelőtt sosem támadt rám, és borzasztóan megijedtem, nem tudtam körültekintő lenni miközben magamat védtem. Még most is remegek. És amikor láttam gurulni a lépcsőn akkor is az volt az első gondolatom, hogy basszus csak a nyakát ne törje. Most engem fognak elővenni test sértésért? Rajtam nincs sérülés, ő meg állítása szerint a bordáját és bokáját törte, bár nem hiszem, hogy azóta már túl van a röntgenen is, hisz nemrég történt az egész. Nem érzem magam hibásnak, én nem akartam őt bántani. Bajban vagyok? Mit tegyek?
2014. szept. 28. 22:03
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
35%
Hogy juthat el idáig két ember, akik szerelmesek voltak egymásba, és szerelemből összeházasodtak....?
2014. szept. 28. 22:40
 22/55 A kérdező kommentje:
Olyan igazságtalan ez az egész! Nincs rajtam több nyom, mert nem ütött, csak rángatott. És a nyakamon sem látszik a szorítása, mert ahogy megfogta a nyakam, gyorsan reagáltam, és szinte azonnal ellöktem magamtól. A fenébe is, nem akartam hogy leessen azon a lépcsőn, most meg az ő hülyesége miatt még nekem kell félnem.... Olyan szemétség!
2014. szept. 28. 22:50
 23/55 anonim ***** válasza:
86%

Önvédelem volt, NYUGI.

Sajnos marcangolod magad, nem latsz tisztan, ha el is valnal ma, akkor is 1-2 ev kene amig kitisztulna az agyad egy ilyen hazassag utan , ahol bantalmaztak teged.

Szerintem ha maradtal volna, lehet megölt volna, ugyhogy az eletedet mentve szaladtal el a hazbol!!!!

Ennek jo vege nem lesz , ez ismetlödni fog sajnos....

2014. szept. 28. 22:55
 24/55 anonim ***** válasza:
64%

no, ha ez velem történt volna meg, nem érdekelne hogy a látlelet feljelentéssel együtt jár-e.

Nem is értelek nagyon. Bántalmaztak, az életedre törtek, fenyegettek, folytogattak, most pedig még zaklatnak is sms-ben azzal, hogy mit okoztál és te meg ülsz a gép előtt a barátodnál és ide irogatsz.

2014. szept. 28. 23:04
 25/55 anonim ***** válasza:
7%
Ez vagy az egész vagy a női oldalról tuti kamu. Az a nő aki letud rúgni egy embert lépcsőn az nem ijed meg a férfitől.
2014. szept. 28. 23:06
 26/55 anonim ***** válasza:
88%

1. Rendőrség, látlelet

2. És akkor kis nyugtatásként:

Valóban lehetséges, hogy több a sérülés rajta mint rajtad. Viszont ha nem kamuzik a férjed többet a "kelleténél", azaz "csak" annyit, hogy te ok nélkül lelökted, akkor simán bukhat.

Ugyanis nem életszerű, hogy miután lelökted ő még felkelt és nekiállt rángatni meg a karodat szorongatni. Az orvosnál amúgy még kiderülhetnek egyéb sérülések is amiket te most nem vettél észre.

Kicsit több eszed lehetne, nem kellene várni, menni és intézni.

2014. szept. 28. 23:12
 27/55 acelsziv ***** válasza:
66%
utolsónál a pont. Ne ess pánikba és cselekedj, mert ez már csak rosszabb lesz.
2014. szept. 28. 23:30
 28/55 anonim ***** válasza:
97%
Haha,jókat tudtok mondani ti is:))mutassa meg ezt a KÉRDÉST a rendőröknek?körbe is röhögnék az egész gyagyàs GYK-val együtt:))vagy lehet,h együtt pontoznák a vàlaszokat:))
2014. szept. 28. 23:42
 29/55 anonim válasza:
76%
Ahelyett hogy ide kiirtad inkább rögtön mehettél volna a rendőrségre és ott elmondani mi történt..
2014. szept. 29. 00:36
 30/55 anonim ***** válasza:
48%

Kedves kėrdezõ elsõ sorban nagyon sajnàlak hogy ilyen szemėt ėletet kell ėlned:(

Nos szerintem menj el a rendõrsėgre mėg akkor is ha nem te vagy sulyosabban megsebbesitve,ugyanis mar ez elöny ha jelented ,ės nem pedig a fėrjed.. mert ha fėrj megteszi nem lesz idöd làtlevelet vàltanod nem lesz mire....es nyugodtan mondhatja azt hogy lelökted szàndėkosan. De ha bemesz elmondod osszinten az esetet es hozza teszed nem szandekosan.lokted le csak vedekezes szempontjabol probaltal a ferjed kezei kozul kiszabadulni! Hajadat tepte fejeden lesz lathato nyom...keke doltaid amit mondtal az a 2. Es a folygogatasnak is lehet nyoma attol hogy kivolrol nem.latod. valo szinu hogy a szomszexok is ki lesznek kerdezve hogy mit halottak esetleg tobbszor ver d a ferjed stb.... hidd el nem veszithetsz de levkozelebb vagy ha hazamesz lehet konolyabbam elovesz.. megver.. stb... es persze nö vagy lelkileg os bozgosan felsz haza menni hogy mi lesz de mar ebbe nem akarok belemerulni csak nagyon sajnalom

2014. szept. 29. 00:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!