Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anyám beleszó...

Mit csináljak ha anyám beleszól abba hogy egy héten hányszor aludjak a páromnál? 27/N

Figyelt kérdés
Kettő hónapja vagyok együtt a párommal, szóval viszonylag rövid ideje, nagyon jól elvagyunk. Nincs lehetőségem elköltözni itthonról, a páromhoz meg még nem szeretnék mert korai lenne, de pár hónap múlva ha még együtt leszünk akkor nagyon szeretném. :) Az a gond, hogy anyám beleszól abba, hogy milyen sűrűn megyek hozzá, ez heti 2-3 ott alvást jelent, napközben nem tudunk együtt lenni mert olyan a munkánk hogy ő délelőttös, én meg délutános. Így maradtak az éjjelek és a hétvégék. Anyámnak berögzült véleménye az, hogy még így is sűrű amennyit megyek, mert így a párom rám fog unni és én őt kiszolgálom azzal hogy megyek hozzá. Párom erre azt mondja, arra fog ráunni hogy van barátnője de csak ritkán találkozunk. Mi lenne a helyes?
2014. szept. 26. 09:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy egy 27 éves felnőtt nő ha dolgozik, nem bír elköltözni egy albérletbe. Mások gyerekkel megteszik ezt, és megélnek. Szerencsétlenkedsz, mint egy tini, majd rámegy a párkapcsolatod is, mert nincs pasi, akinek ehhez türelme lesz. Aztán 35 évesen kétségbe leszel esve, hogy nincs semmid és senkid.
2014. szept. 28. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!