Miért mondja anyám folyton hogy mossak kezet? Kaja előtt meg csak ugy mindig mondja. Ekcémás a kezem. Az orvos aztbmondtankeveset érje viz, ti hanyszor mossátok 1 nap? Minek kell kezet mosni?
Wc-zés után szoktam, főzés megkeményedése előtt, ebéd előtt. Nem számoltam még, hogy az napi hány alakalom.
Kézmosással fertőtleníted a kezed, és illik étkezések előtt, meg wc-zés után is.
Máskor nem kötelező. Kivéve ha főzöl mert akkor is.
azért nem állandóan kell.
én akkor mosok ha wc-n vagyok akár pisi akár nagy wc,kaja előtt,kaja után,meg ha főzök:)
ja meg ha koszos lesz.
és azért h ne fogdoss össze mindent koszos kézzel,és ha kajálsz akkor ne egyé bacit,ha főzöl ne tedd rá a bacit. érted?:D
Minek kell kezet mosni? Mert mondjuk ne ugyanazzal a kézzel egyél, amivel a s*ggedet törölted, még ha klotyópapíron át is...
Kétlem, hogy az ekcémának használ, ha bacis lesz a kezed. Gondolom, jársz közösségbe, minden kilincs megérintése egy csomó kórokozó átvételével jár.
Ha piszkos lesz(por, zsír és egyéb szennyeződés), kaja előtt, wc után.
Lencsét használok tehát mielőtt beteszem azelőtt is.
Szám szerint ahányszor szükséges.
Vagy a 3. vécés akció után már nem mosod a kezed, mert sok volt? :)
Ó én legalább 50x megmosom egy nap. Nekem is ekcémás, de kézmosás-mániám van.
Kaja előtt, wc-zés előtt, után alap, hogy megmosom, de amúgy is 15 percenként mosom, mert koszosnak érzem.
Ajánlom, hogy kend be napi többször cremor aquosus-sal, nekem ez szépen rendbe hozza mindig a bőrömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!