A barátommal lehet összeköltözünk, mivel lehetőségünk van dolgozni egy városban . Anyám ellenzi ezt, azzal indokolja, hogy elrontom az életemet . Igaza van?
Hány évesek vagytok?
Mivel indokolja anyukád azt, hogy "elrontod az életed"?
én 18, már végeztem a sulival, a barátom 20 lesz februárban.
Nem indokolja semmivel..
De már ezt nmlehet birni, mindenkinek megengedik, h együtt aludjanak csak nekünk nem. így több lehetőségünk is lenne..
Egy összeköltözéssel még nem rontod el az életed, bármikor visszacsinálható. Csak nem kell rögtön összeházasodni, gyereket szülni. Talán anyukád ettől fél?
Vagy anyukád azt szeretné, hogy még tanulj és ne dolgozz?
Tipikus buta szülő, túlféltés vagy nem tudom. Nem veszik észre, hogy éppen így üldözik el a gyereket.
Nem rontod el az életedet szerintem, bár így, hogy még csak együtt sem aludhattok, kicsit túl nagy váltás lesz az, hogy együtt éltek, de ez esetben valóban nincs más megoldás.
Talán ha ez a téma szóba kerül, szüleid kicsit belegondolnak a dologba.
A szüleid is megértem, hogy nem szeretnék kerülgetni este és éjszaka az aktuális barátod. Az együttalvás nem jog.
De menjetek, próbáljátok meg együtt, hátha sikerül. A szüleiddel azért ne rontsd el a kapcsolatot, mert ha nem jön össze az együttlét, mégiscsak legyen hova hazamenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!