Pár hónapon belül összeköltözünk a párommal?
A probléma, hogy még ott sem vagy de már ellenségeskedve fogadod anyósodat. innetöl el van döntve számodra az anyós-meny kapcsolat egy életre rossz lesz.
Azt azért tegyük hozzá hogy te költözöl oda a párodhoz. ha párod anyja (aki még távolról sem az anyósod és ha utálkozni fogsz vele akkor soha az sem lesz) eddig korlátlanul feljárt akkor most is elöfordulhat. Ezt csak parodnak van joga kontrolalni, te pedig csak párodnak mondhatod.
Ha a szüleid nem zavartak, akkor párod anyja miért zavarna? Főleg, úgy, hogy nem is ismered.
Azt meg nevetségesnek tartom, hogy előre bejelentkezzen.
1. Nem világos, hogy konkrétan va-e valami kifogásod az anyós ellen, csak csak a "kötelezö" anyósútálat.
2. Ha most költöztök össze, akkor a legokosabb lenne ELÖSZÖR a barártoddal megbeszélni, hogy NEKI mi a véleménye az anyjával való kapcsolatról.
3. Javaslatom az lenne - mindentöl függetlenül, hogy se az anyós, se a te szüleid ne állaithassanak be csak úgy "éppen erre jártam" alapon, elötte legalább is telefonon jelnetkezzen be, hogy nektek megfelel-e az idöpont.
4. Az anyóssal (meg a te szüleiddel is) tisztázni kell, hogy KETTÖTÖK lakásába csak akkor jöhetnek, ha nektek is jó, ezen kivül nem a naponta 5-szöri látogatás a normális.
Kezdetektől fogva bejelentkeznek anyósék,ez volt a kérésünk.
Anyuék bármikor jönnek nekik nem kell.
Anyósékat tiszta ház fogadja és ha időm van sütit sütök,leülök velük beszélgetni.
Anyuéknak nem számit hogy rend van-e vagy nincs,ők sűrűbben is jönnek,hisz itt laknak 5percnyire.
" Kezdetektől fogva bejelentkeznek anyósék,ez volt a kérésünk.
Anyuék bármikor jönnek nekik nem kell." Miért ez a megkülönböztetés?
Anyosom olyan 20 km-re laknak tolunk másik faluban. Akkor jon, amikor gondol egyet. Nem jelentkezik be. Altalában mindég van otthon valaki. Most, hogy már gyermekunk van, heti 1-2 alkalommal nálunk van.
Anyukám pár házra lakik odébb, most az unoka miatt minden nap jon (nyárom mi vagyunk ott minden nap). Mikor még nem volt gyerek vagy 2 havonta jott át egyszer, mert nekem munkábol jovet utba esik anyukám és minden nap bementem vagy még át is mentem hozzá.
8-as vagyok
Rászóltam, megérkezett anyósom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!