Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, mennyire adtok...

Feleségek, mennyire adtok arra, hogy otthon is jól nézzetek ki?

Figyelt kérdés
Azaz mibe öltözködtök, mit csináltok a hajatokkal egy átlagos otthoni napon?
2010. jan. 20. 16:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Én nem sminkelem magam mert abszolút nincs szükségem rá. Melegítőt fel nem vennék (de nincs bajom azzal aki felveszi, én valamiért nem viselem el). Általában farmerben vagyok otthon és teniszingeket hordok. A hajamat összefogom, így a kislányom sem tépi ahol éri.

Bárki jöhet, nem ér meglepetés, mikor csengetnek nem kell azon merengenem, hogy jaj de sz.rul nézek ki. (Anyukám mániája, hogy nem nyit ajtót, mert vagy 3 napja nem fésülködött vagy mert nem vett melltartót és egy agyon nyúlt pólóban van.)

2010. jan. 21. 09:45
 32/38 anonim ***** válasza:
ez egy jó kérdés,aki mögélát a válaszoknak,már le is szűrt dolgokat..kényszeres megfelelés,és képmutatás.nagyon sajnálom ezeket...
2010. jan. 21. 15:02
 33/38 anonim ***** válasza:
Ugyanmar... dehogy! en azert teszem, mert igy erzem jol magam! Ez vagyok en, sminkben, illatosan, rendbe rakott hajjal. El sem tudnam kepzelni a napom smink nelkul! Plane mert nelkule erossen hasonlitok Mickey egerre! Engem nem erdekel mit mondd a parom, de elhiheted nez hadakozik ellene :) Plane imadja,ha szuk cicanadragban vagyok otthon.
2010. jan. 21. 15:24
 34/38 anonim ***** válasza:

szia 15.24-es,én az előtted szóló vagyok :)

oké,a párod ezt szereti, de mit szól ahhoz ahogy reggel felkelsz..kócósan,"illatos" szájszaggal,karikás szemekkel némi csipával "megfüszerezve",gyűrött arccal,cseppet rekedten..Ne mondd hogy neked olyan nem volt,mert mindenkinek volt:) ennyi erővel ezek miatt is kiábrándulhatna belőled,nem csak azért mert tottyos macinaciban vagy :))))

ti pukkantani se mertek a párotok előtt? :D

2010. jan. 21. 15:36
 35/38 anonim ***** válasza:
Nezd, az tuti ne tetszene neki,ha ugy maradnek egesz napra. Reggel mindeki igy kel, de mint mar emlitettem,en nem a parom miatt rakom reggel rendbe magam.
2010. jan. 21. 16:31
 36/38 anonim ***** válasza:

15:36-os: te ha egyedül vag otthon, akkor kócosan meg mosdatlanul vagy otthon? Mert én akkor is rendesen felöltözök, megfésülködök - nem extra smink meg nagyestélyi, de olyan ruha, amiben akár boltba mehetnék, vagy munkába, kényelmes, de csinos.

És nálink nem szoktunk egymás elött pukizni, hanem kimegyünk a WC-be, ha kell - ezt végképp bunkóságnak tartom (de akkor is kimegyek, ha egyedül vagyok...)

2010. jan. 21. 17:20
 37/38 anonim ***** válasza:

Én megbeszéltem párommal: nem kell állandóan úgy öltöznöm, mintha mennék valahova, de attól függetlenül nőies otthoni ruhát hordjak, ami neki is meg nekem is tetszik.

Mindenki úgy öltözik, ahogy akar, de az már régen rossz, ha az öltözködés miatt féltik a kapcsolatukat.

2010. jan. 22. 08:56
 38/38 anonim ***** válasza:

Az első lennék:

Én azért vagyok elegánsban, mert nekem így kényelmes, szabadidőben kevésbé. Értelemszerűen wc-t nem a kiskosztümömben pucolok, erre vannak a kinyúlt, régi pólók. Sminkelni sminkelem magam, mert jót tesz a közérzetemnek, az pedig lerí az emberről, ha jól érzi magát. Szerencsére, a párom is igényes, de mivel neki van külön munkaruhája, értelemszerű, hogy nem fog öltönyben hazajönni és elmenni. Nem is tudná rendesen végezni a munkáját. Az igényesség nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindig mindenhol kosztüm, öltöny, smink, friss borotválkozás. Hanem azt jelenti, hogy az ember a keretein és stílusán belül igyekszik csinos lenni. Ha valaki szabadidős, akkor még nem egyenlő az igénytelenséggel.

2010. jan. 22. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!