Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, mennyire adtok...

Feleségek, mennyire adtok arra, hogy otthon is jól nézzetek ki?

Figyelt kérdés
Azaz mibe öltözködtök, mit csináltok a hajatokkal egy átlagos otthoni napon?
2010. jan. 20. 16:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
94%

A férjek pedig természetesen illatosak, borotváltak jólfésültek és nem morzsálnak...:)

Munkába kicsit elhanyagoltabban, de esténként... a munkahelyi mosdóban gondosan megborotválkozik miellőtt hazajön. Ha a házzaság a tét!! XD

2010. jan. 20. 17:21
 12/38 anonim ***** válasza:
21%

Keveset vagyunk otthon, de ha otthon toltjuk a napot akkor is mindig van rajtam smink, a hajam altalaban fel van kotve, parfumot meg furdes utan, lefekves elott is fujok magamra. Nem melegitoben, de divatosan vagyok feloltozve. Mostanaban otthonra szurke, vagy fekete melyulepu nacikat hordok (szuperkenyelmes) trikoval, van egy kifejezetten otthonra valo kotott halvanyrozsaszin csizmam.

pont igy szoktam otthon oltozni; [link]

13/38 anonim ***** válasza:
88%
17:15 szerintem törődj a saját dolgaiddal... azért mert melegítő, még nem feltétlen kinyúlt. marks&spencerből nem, nem mondanám szakadt tréningnek. egyébként meg ízlések és pofonok. én nem szeretek farmerban, szövetnadrágban otthon ücsörögni. Mindkettőnknek az a szokása, hogy ebben vagyunk itthon. Ettől miért menne tönkre a kapcsolatunk? Vagy ha emiatt menne tönkre, akkor már rég nagy gáz lenne... Én inkább a fontosabb dolgokra figyelek, és nem arra hogy fél kiló festéket magamra tegyek, és felpolcoljam a melleimet...
 14/38 anonim ***** válasza:
80%

Én elég változoan vagyok felöltöze!

Szeretek csinosan kényelmesen!

És néha természetesen felmeszem a bemelegitő gatyámat!De van amikor szoknyába, csinos farmerben vagyok itthon ami persze nem a legkényelmesebb!és azért otthon legyünk kényelmesbe az a fontos!Ha szeret a párunk mindegy miben vagyunk!És ha megvan valakinek akkor is vegyel fel szük gatyót? na neee a páromtól én se várom el hogy öltönybe legyen mert a munkatársaim abban vannak meg ha máshova megyünk azt vesz fel akkor nekem is!

2010. jan. 20. 17:22
 15/38 anonim ***** válasza:
80%
Én általában farmerban, vagy melegítőben. Valamennyi smink, még a reggeliből marad, azt nem mosom le. A hajam is rendezett. Ezt egyébként a munkahelyem is megköveteli. De azt túlzásnak tartom, hogy valaki full sminkben, miniszoknyában, belőtt hajjal takarítja a wc-t, vagy így áll a tűzhely mellett. Adjon magára az ember, de az én férjem nem várja el, hogy glédában nyaljam ki a házat.
2010. jan. 20. 17:23
 16/38 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a tréning ruhát meg ilyeneket (sajnos anyukám a mai napig ha jön, vesz nekem is, mert szerinte ebben kellene itthon lennem ahhoz, hogy kényelmesen érezzem magam...). Én magam részéről szeretem a farmereket vagy nyáron valami pamut halásznadrágot. Szoknyát utoljára a terhességem előtt hordtam. Nem voltam soha nagyon szoknyás. A hajam nagyon hosszú. Havi egyszer festem szőkére. Ha van időm, akkor örülök neki, ha ki tudom fésülni és össze van fogva, mert a babám imád belekapdosni (ezeken jót nevet). Szóval összefogva hordom most mindig, ha megyünk valahová max. akkor engedem szét, de nagyon ritkán valami nagyobb alkalomra. Sajnos nem 1-2 nap fordult már elő, hogy nem volt időm rendesen kifésülni a hajamat, de mostanában sokkal többet ügyelek erre. Nekem változó, hogy sminkelek-e. Attól függ, hogy mennyi időm van. Ha megyek valahová, akkor meg mindig szoktam (ha csak boltba megyek, nem mindig). Ha nagyon stresszes időszakunk van, kevesebb idő jut magamra (mi rengetegszer költözünk országról országra, kb. 1-2 évente, ami eléggé húzós tud lenni pár hétre).
2010. jan. 20. 17:23
 17/38 anonim ***** válasza:
64%
nekem van itthoni (játszósruhám :) ) , abban szoktam lenni. rózsaszín melegítőnaci plusz valamilyen top. de ezek is divatos cuccok,tehát nem ősrégi kinyúlt, agyonviselt ruhák. a farmert itthon nem szeretem mert nem kényelmes. sminket mindig felteszek és a hajam is göndörítem minden másnap. viszont egy dolgot sosem tennék. melegítőnaciban smink nélkül kimenni az utcára, mondjuk boltba vagy akármi. ez nálam alapelv.
2010. jan. 20. 17:24
 18/38 anonim ***** válasza:
Térdgatyában vagyok, és valami kényelmes felsőben. Nem sminkelem magam, a hajam csak fel van kötve (mert hullik).
2010. jan. 20. 17:31
 19/38 anonim ***** válasza:
76%

Én soha nem smikelem magam és nem azért mert igénytelen vagyok a bőröm nem bírja és a szemem sem, vannak itthoni ruháim amik kényelmesek melegítő póló, nem tudom aki egésznap szoknyában van annak tuti nincs gyereke, de még így is a férjem mindennap megdicsér!

"NEM A RUHA TESZI AZ EMBERT"

2010. jan. 20. 17:38
 20/38 anonim ***** válasza:
10%

"De azt túlzásnak tartom, hogy valaki full sminkben, miniszoknyában, belőtt hajjal takarítja a wc-t, vagy így áll a tűzhely mellett."

Ezt nem tudom, hol olvastad, mert ilyet senki se irt. Az ápolt külsö nem ezt jelenti, söt ez éppen annyira elriasztó lennei, mint a kinyult. szakadt, koszos, foltos öltözet.

Egy FORMÁS melegitö lehet csinos, de a legtöbben ha melegitöre szavaznak, akkor valami olcsó vacakra gondolnak.

Egyébként a férjem minden nap megborotválkozik (önként, mert egyébként visszataszitónak érzi magát), természetesen este munka után még egyszer borotválkozni fölösleges, de megmosakodva, tisztán és izzadságszagmentesen van otthon. (És se nem morzsál, se nem kócos)

Az igaz, hogy egy házasság nem csak ezen múlik (söt!), nem ez a legfontosabb, de azért egy elhanyagolt feleség minden nap éppen olyan, mint koszos asztalteritön (vagy teritö nélkül) lábasból enni minden nap a kaját.

Mindkét esetben elmegy töle az étvágy - és akkor már könnyebben romlik meg a többi dolog is.

2010. jan. 20. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!