Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, mennyire adtok...

Feleségek, mennyire adtok arra, hogy otthon is jól nézzetek ki?

Figyelt kérdés
Azaz mibe öltözködtök, mit csináltok a hajatokkal egy átlagos otthoni napon?
2010. jan. 20. 16:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
38%

ma 17:38-as: nekem 4 gyerekem van és csak szoknyát hordok (mert ez a magánhülyeségem:)), de nem valami csodás dolgot, hanem sima farmerszoknyát.

Nem kötözködni akarok, de nem értem, hogy mi köze a gyereknek meg a szoknyának egymáshoz. (Tényleg komolyan kérdezem, nehogy megharagudj...)

2010. jan. 20. 17:44
 22/38 anonim ***** válasza:
85%

Hát akkor kövezzetek meg,úgylátszik én ápolatlan elhanyagolt asszony vagyok,de töredelmesen bevallom,felveszem a kinyúlt polót itthonra :(

lehet hogy ez miatt meg fog csalni a párom :(((((

2010. jan. 20. 17:59
 23/38 anonim ***** válasza:
78%
érdekes itt mindenki úgy akar tetszeni a férjének, de állítom a férjek többsége egy trehány, szakadt pólós állat.
2010. jan. 20. 18:10
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem per pillanat nincs párom, és még nem is éltem együtt férfival az édesapámon kívül (a koromból adódóan ez talán megbocsátható még) :) de megdöbbenve olvasom a válaszokat.

Eszembe sem jutna az, hogy itthon farmerban vagy szoknyában, belőtt séróval, sminkben legyek...Mikor hazaérek az az egyik első dolgom, hogy átöltözzek KÉNYELMES pamut nadrágba (kibújva a farmerből) mert egyszerűen nem bírom a lakáson belül elviselni magamon. Ugyanúgy mikor hazajövök megmosom az arcomat is és lemosom a már reggel óta magamon lévő sminket is. ->mikor rajtam van, olyan érzésem van, mintha a bőröm nem kapna levegőt, mintha fuldokolna és a szemem sem bírja a sminket. Elég az amennyi ideig reggeltől rajtam van... A hajamat itthon feltűzöm, vagy összefogom. Szerintem ha valaki otthon is tiszta, ápolt, akkor az is elég. Minek a puccparádé??

(Jó, hozzáteszem még egyszer, hogy nem éltem együtt férfival, ezért nem tudom ezen mi múlik, de szerintem egy kapcsolat sorsa nem ezen dől el.)

20/L

2010. jan. 20. 18:43
 25/38 anonim ***** válasza:
Hm változó. Van amikor póló, feszülős tréning naci, az kényelmes és a férjemnek az is bejön. De van úgy, hogy itthonra is kisminkelem magam. Hajammal nem szoktam foglalkozni túl sokat, általában ki van bontva vagy copfba kötöm (persze meg szoktam mosni :)). Ha azt akarom hogy abban a pillanatban rámugorjon, akkor fényes nappal du. is képes vagyok felvenni combfixet harisnyatartóval, magassarkúval, és belibegni a szobába. A hatás sose marad el :)
2010. jan. 20. 19:24
 26/38 anonim ***** válasza:
42%

Akkor én vagyok az aki a természetes dolgokra szavazz!És a párom is enek örül!

1. nem festem magam!Nem akarok ugy kinézni 30évesen mint egy gyürött arcu idős nő!

2. Csinos vagyok ha csinos vagyok az azt jelenti hogy tetszek a páromnak az izlése alapján ugy molett és ugy mint egy formásabb nő!Szóval ha tetszem neki azt jelenti hogy bemelegitő nadrágba is vagy szoknyába is vagy farmerbe is ugy fog rám nézni mint élete párjára!

Ha nem szeret akkor se fog ha itthon ugy öltözök mint egy dáma mert ha ugy lennék itthon mit csinálnék?Nem tudnám a lakást felmosni mert a hipó kicsapodik a szuper divatos rucimon leönthetem magam!

Vagy vannak itt olyan férjek akik azt mondják a nőnek hogy fogadj fel bejárónőt és légy itthon ugy mint egy királynő!Na neee még jó hogy az én férjem nem ilyen pedig nem ugy vagyok itthon mint egy hercegnő aki most készül menni valahova!

2010. jan. 20. 20:26
 27/38 anonim ***** válasza:
40%

A férfiak valószinű jobban szeretik a sportos lezser gatyákat mert oda könnyebben be lehet nyulni! ;)

Fő a ozitivum akkor gondolok ha mondjuk nem 2en laknak és félnek hogy valaki rájuk nyit

2010. jan. 20. 20:28
 28/38 anonim ***** válasza:
55%

Én még nem élek együtt a barátommal, de ő biztos, hogy nem örülne, ha farmerben lennék otthon. Jobban szereti a pamut ruhákat, mert abban jobban tud fogdosni, és érez is valamit (ezt ő mondta). A sminket meg szerintem sok pasi észre sem veszi, egyszerűen nem azt nézi. De ez csak az én véleményem.

A tisztaság és ápoltság szerintem a legfontosabb, és a szép frissen mosott haj. :)

2010. jan. 20. 21:17
 29/38 anonim ***** válasza:

hát én néha felveszek szoknyát, farmert, melegítőt.. mindenevő vagyok!:) Régebben "melegítős" voltam, nem érdekelt, aztán fordult velem egyet a világ, amikor elkezdődtek a vitáink, stb. és akkor vettem észre, hogy eddig nem is figyeltem magamra igazán. Na ez nem azt jelenti, hogy igénytelen voltam, csak éppen nem biztos, hogy a boltba elmentem volna a játszós cuccomba.

Most, hogy már odafigyelek, (ami nem egy megterhelő dolog) sokkal jobban érzem magam és ezt a környezetem is igazolja.. Kivéve a férjem, tőle otthonkában is lehetnék, de ez egy másik történet..

2010. jan. 20. 21:41
 30/38 anonim ***** válasza:
63%
Melo utan alig varom, h kibujak a kosztumombol, es felvegyem a kinyult, extra kenyelmes melegitom, aminek, az osszes markas darabomnal nagyobb eszmei erteke van. Hulye lennek otthon is magam kinozni. A ferjem sem oltonyben pozol otthon, hanem treningben. Nem hinnem, h egy hazassag ilyen csekelysegeken mulna. Ha megis, akkor megette a penesz. Hajra, treninges anyukak! ;-)
2010. jan. 21. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!