Feleségek, mennyire adtok arra, hogy otthon is jól nézzetek ki?
Én ugyanúgy felöltözöm otthon, mintha mennék valahova. Általában nőiesen, többé-kevésbé elegáns ruhában vagyok itthon (farmer+elegánsabb felső, cicanadrág+szoknya+szerényebb felső, elegánsabb nadrág+szerényebb felső), főzéshez pedig kötényt használok. Nap közben is dobok magamra valamilyen sminket, a hajam főzés közben összefogom, előtte, utána attól függ, hogy egyébként hogy volt. A párommal négy éve vagyunk együtt és büszke vagyok arra, hogy még mai napig kapok bókot a páromtól, hogy milyen csinos vagyok.
Szerintem fontos, hogy anyaként, feleségként NŐK maradjunk és adjunk magunkra. Ezzel önmagunkat és a párunkat is megtiszteljük.
Én mindig figyelek arra, hogy otthon is rendesen és vonzón legyek felöltözve, de ugyanakkor kényelmesen is.
Nincs melegitö, hanem vagy kényelmes farmer vagy szoknya, tiszta!! és csinos póló (nem drága fajta, nem ami már másra nem jó), hanem veszek olcsóbbat, amit az utcán is hordanék pl. boltba menni. Ennek az az elönye is megvan, hogy ha nem lötyögös, kinyúlt a ruha, akkor nem zabál az ember annyit, mert szorit - kisebb esélye az elhizásnak.
A hajam mindig tiszta, megmosott, rendesen megfésülve - esetleg összefogva, de akkor is úgy, hogy azért frizira legyen (tisztességes copf), nem olyan "kötöttem rá egy csomót, hogy me lógjon a szemembe".
Szerintem egy férjnek elég kiábránditó, hogy a legtöbb esetben egy elfanyagolt kinézetü növel kell otthon együtt lennie, mondván, hogy igy kényelmes a feleségnek. Utánna meg csodálkoznak, hogy esetleg félrelép - de ha minden más nö (munkahelyen, utcán, ismerösöknél) igényesebben néz ki, akkor nem csoda. Ha valaki tartós és jó kapcsoltot akar, akkor vegye a fáradtságot és a PÁRJA kedvéért IS csinositsa ki magát, ne csak az idegenek (munkatárs, szomszéd, másik emberek) kedvéért, elvégre csak ne büntesse azzal, hogy egy lompos növel kelljen élnie.
Az utolsó kettö nagyon viccesnek érze magát: persze lehet otthon kinyúlt melegitöben is mászkálni, de ha ennyire nem tiszteled a férjedet, hogy mindenki kedvéért kicsinositod magad, csak éppen az ö kedvéért nem, akkor ne csodálkozz, ha nem sokáig tart a házasságod.
Az utolsónak meg: báli ruháról nem volt szó, csak áplot külsöröl, csinos ÉS kényelmes öltözetröl. (És föleg NEM a postás miatt)
èn egy edzös naciban vagyok, amit már nem veszek fel ha tornázni megyek, de még nem szakadt, nem nyúlott. felsöket veszek itthonit, ha olyan folt lesz rajta amit nem tudok kimosni akkor kidobom, ha foltos lesz a ruhám egyböl lecserélem. konyhában használok kötényt.
Hajam amúgy is kibontva viselem de ha otthon vagyunk egésznap akkor is reggel egyböl megfésülöm.
én rózsaszín köntösbe vagyok, az szexi és kényelmes is :)
najó, nem mindig
Én itthon melegítőben vagyok,néha farmerban.A hajam mindig frissen mosott,tiszta,illatos,néha összefogom,de frizurát nem csinálok.Nem is sminkelem magam.Kerülöm a szakadt,régi,kinyúlt ruhákat,de azért mégis a kényelemre törekszem.Párom is kényelmesen öltözködik,de ez nem megy az ápoltság rovására,mindig illatos,borotválkozik.Szerintem ez az aranyközépút.
Egyébként tényleg igaz,hogy az embernek nem szabad elhagynia magát,és az alap ápoltság meg kell ,hogy legyen.Viszont nem csak ezen múlik,meg tudsz-e tartani valakit,hanem még sok minden máson is.Természetesen ezen IS múlik,de nem kizárólagosan ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!