Ha egy nő terhes, de nem tudja hogy kié a gyermek, a párjáé vagy a szeretőé akkor mit tud tenni?
26-os vagyok. 27-es, rossz szemszögből közelíted meg. Az, hogy nekem melyik verzió mennyire rossz, egyszerűen nem volt szempont.
28-as, nem tudom, hol olvastad, hogy végül szétmentünk, de persze valóban sérült kapcsolatba érkezett a gyerek. Maga a teherbeesés és a hűtlenség joggal felróható, de a gyerekkel a hasamban azért igyekeztem a körülményekhez képest legjobb döntéseket hozni. Más mentalitású szeretővel, mondjuk egy olyannal, aki el akarna szedni a páromtól, vagy más párral, mondjuk olyannal, akivel mindent meg tudunk beszélni, talán más döntések a legjobbak. Nekünk viszont így volt jó, ahogy volt, ha már kialakult ez a faramuci helyzet.
29-es, biztos klasszabb 9 hónapja lett volna mindenkinek, ha nincs bizonytalanság az apa kilétét illetően. Én nem is azt állítom, hogy az a klafa, ha nem tudjuk, ki az apa. Hanem azt, hogy ha már így alakult, hogy nem tudjuk, akkor személy szerint nekünk így volt a lehető legjobb: kivárni. Nem értem mennyivel lett volna jobb az így is úgy is bizonytalanságban fejlődő magzatomnak az, ha még balhék is övezik.
Természetesen nem akartam felróni se Neked se a Kérdezőnek semmit...szerintem mindenki követel el hibát..(hiba alatt természetesen nem gyerekeket értek:)
Kérdező mondjuk jó rég nem reagált ránk...
Még a szerető érdekes szerintem a legkevésbé...a párjával és annak családjával (ez nem csak két ember sztorija) megtenni azt, hogy hallgatok és esetleg szülök egy gyereket a szeretőmtől...hát ott nem lenne visszaút...és ha öt év múlva kiderül egy véletlen elszólásból, hogy kétséges volt az apa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!