Áll a bál, kitört a botrány. Menjek vagy maradjak?
Én a helyedben bizony dokit is váltanék és otthon, mármint Pesten szülnék, nem a szüleim városában. Semmi keresnivalód ott, van elég bajod, minthogy téged szekáljanak meg csicskáztassanak még a szüleid is...
A vizsgálatot is megcsinálják ott is, ne aggódj.
A gyerek betegen tud ülni az autóban is, annyi, mintha otthon ülne.
Menj.
Felnőtt, felelős ember vagy. Felelős döntést kell hoznod. A helyzetedben úgy látom, nincs jó megoldás, csak a kisebbik rossz (hogy elmész, s ezzel egy kisebb konfliktus elé nézel a szüleiddel - ami tulajdonképpen már jelen van) és a jóval nagyobbik rossz (hogy maradsz és hagyod, hogy a mostani állapotok megmételyezzék a Te és a Picik normális életét). Te döntesz, a kicsik jelen és közeljövőbeni állapotáért Te és a férjed felel, senki más, akárhogy is akarják beállítani. Állítsd meg a "nem normális" folyamatokat, még ha ez valakik számára egyáltalán nem szimpatikus. Valamit valamiért. Azt hiszem, tudod, hogy mit "kockáztatsz", és ez most egy nagyon nehéz fázisba került. A mielőbbi döntésed fontos.
Én mennék.
Nem bántam meg, hogy otthon anno felrúgtam a port ...
Már nincsenek rossz érzéseim, nem vagyok beteges, nem vagyok otthontól függő.
Neked és a piciknek is ilyen állapotra van szüksége.
Minden jót Nektek, és jó egészséget a Picinek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!