Áll a bál, kitört a botrány. Menjek vagy maradjak?
Figyelt kérdés
Vidéken vagyok szüleimnél, pici gyerekkel, szülés előtt két héttel. Itt szülök elvileg, merthogy a nagyszülők majd segítenek a kezdeti időkben. Csakhogy: amióta lecuccoltam a picivel, meg a nagy hasammal, azt kell látnom, hogy ötször annyi teher van rajtam, mint odahaza Budapesten: apám nem tudja ellátni magát és depressziós, anyám dolgozik, bár azt ígérte, leáll, hogy nekem tudjon segíteni, megtehetné, de nem teszi. Én takarítok, gyakran én főzök és egész nap le sem ülök, a kis tipegőmmel vagyok, aki még ráadásul beteg is lett, aludni nem tudok, én is kezdek beteg lenni. Hatalmas a hasam, fáj mindenem, mégis én hajlongok, emelgetem. Ma kiborultam, hogy visszamegyek Pestre, a férjem haza is vinne, betegre aggódja magát miattunk, Ő legalább minden nap fél 4-től átvenne mindent. Holnapután van vizsgálatom itt vidéken, ha nem lenne, azonnal elmennék...persze így is megtehetném, hogy akkor holnapután levonatozok, de szülés előtt félek vonatozni...itthon elviselhetetlen a légkör. Próbáltam szépen mondani, hogy úgy érzem, sok nekik ez, hogy itt vagyunk, nekem ez így nagyon nehéz, majd szülés előtt jövök csak le, erre fel leordították a hajamat a gyerek előtt, hogy hálátlan dög vagyok. Még annyit, hogy a ház úszik a koszban s a rumliban, akkor javul a helyzet, ha én nekiállok vakarni a koszt, holott épp elég lenne a gyerek, meg a várandósság...más kismama pihen szülés előtt, az én hasam meg folyton beton, fáj mindenem, és egész nap sírok...férjem a válaszra vár, jöjjön-e értem. Mit tegyek? Érzelmileg zsarolva vagyok, merthogy micsoda szemét vagyok, meg hálátlan, a gyerek is beteg, ugyanakkor megszakadok itt, és a légkör elviselhetetlen.2010. jan. 19. 12:44
1/40 anonim válasza:
a vizsgálatot várd ki,aztán utazz vissza Pestre
2/40 anonim válasza:
Szia
Én hazamennék a férjemhez.És nagyobb nyugalomba a teljes saját családommal tölteném a szülés előtti kevés időt.
3/40 anonim válasza:
Szólj a férjednek, hogy menjen érted. Én egyáltalán nem is mentem volna haza. Egyébként nálunk ugyanilyen a helyzet, azon vagyok hogy elköltözzek...
4/40 anonim válasza:
Az utolsó vagyok azt kihagytam,amit az első írt.
5/40 anonim válasza:
Én a helyedben mennék.Most nyugalomra van szükséged,nem idegeskedésre.nem kell ezen szerintem sokat gondolkodni.Férjed nem tud kivenni szabadságot?
6/40 anonim válasza:
Én komolyan nem értem,hogy miért nem mész haza most rögtön? Több ismerősöm is két pici gyerekkel van otthon,és ügyesen meg tudják csinálni a dolgaikat. neked ez nem segítség,hanem teher. arról nem is beszélve,hogy ez nagyon rossz hatással lehet a pocakodban lévő babádra és a másik picire is. Hívd gyorsan a férjed! A szüleid ha így viselkednek veled,akkor így is úgy is piszkálnak.
7/40 anonim válasza:
Menj el onnan, menj haza a párodhoz. Egyáltalán azt sem értem, hogy miért neked kell két gyerekkel rohangálni, miért nem anyukád jön fel segíteni akkor, ha már megvan a pici.
8/40 anonim válasza:
Ne haragudj,hogy ezt írom,de felnőtt ember vagy.Van külön egy családod,és ők az elsők! A szülőket szeretni kell továbbra is,hisz felneveltek,nekik köszönheted,hogy létezel,de nem tartozol felelősséggel irántuk.Mindenkinek megvan a saját élete.Apukádat nem neked kéne gondozni,hanem a feleségének(anyukádnak)hisz ő a párja.Neked a SAJÁT családoddal kell foglalkoznod! A férjeddel a kicsivel,és a születendő picivel.Hálátlan vagy? Nem vagy az! Inkább ők a hálátlanok,hisz ezt csinálják veled! menj haza inkább(jobban mondva el se kellett volna jönnöd otthonról),majd idővel a szülők is megbékélnek.
9/40 A kérdező kommentje:
A szülés utánra tartogatja férjem a szabit, de az csak 5 nap lesz. Igen, tudom, hogy eleve el sem kellett volna jönnöm...csak az elsőt is itt szültem, itt van a dokim, és azt hittem, könnyebb lesz...
2010. jan. 19. 12:54
10/40 anonim válasza:
más nem segíthet Pesten??párod szülei esetleg??
mindenképpen menj vissza a fővárosba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!