Egy 16 éves lány vagyokés a segítégetekre lenne szükségem. Megtegyem?
Gondolj bele ha Téged csalnának meg és valaki aki véletlen rájön (bizonyíékkal) és eltitkolná előled mit szolnál? Személy szerint én nem örülnék neki
Szerintem megérdemli apád az igazat
1. Jobb lett volna nem beleártani magad az ő dolgukba. Te hogy viselnéd, ha anyukád feltörné a fiókod, meg nyomozna utánad?
2. Honnan tudod, hogy apukád nem csinált ugyanilyet előbb, mint anyukád? És te feleslegesen játszod az ítélőbírót.
3. Töröld le az összes lementett emailt, és ne avatkozz bele mások dolgába jobban, mint amennyire TE megengednéd nekik a te életedben.
"Kenytelen voltam". Pisztolyt tartottak a fejedhez?
Magadnak kerested a bajt, bezzeg ha anyad nyulkalna a szemelyes dolgaidba az nem tetszene...
Mondd neki, hogy voltal olyan kis "mindenlebenkanal" , hogy rajottel a titkara. Innentol mar ne nagyon akarj beleszolni a tovabbi tortenesekbe. Elitelem a megcsalast, de ugyan akkor ezt is. Ehhez semmi jogod nem volt.
Most azt hiszed, hogy mindent tudsz. Persze azt nem, hogy esetleg anyukád miért csalta meg apukádat (ha ugyan tényleg megcsalta). És az is kérdés, hogy apukád tudja-e, esetleg csak szemet huny felette/nem érdekli. Aztán majd sorra derülnek ki a dolgok, amiket - utólag rájössz - soha az életben nem szerettél volna megtudni, jön a feszültség, a veszekedések, családi csatatér, válás, az eddigi életetek teljesen szétesik. Hordozod majd ezt a traumát, ami a te kapcsolataidra is kihat majd.
Szerintem is csak ez hiányozhatott az életedből, végre egy kis adrenalin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!