Mikortól kezdtétek azt érezni, hogy felnőttek vagytok?
Nem olvastam itt most végig mindent, majd mindjárt, először csak a kérdésre reagálnék. :)
Mit jelent felnőttnek lenni?
1. Képes vagyok felelősségteljesen dönteni és élni, vállalni a következményekért a felelősséget: Ez azt hiszem, olyan 22 évesen történt meg nálam. 22 évesen hoztam meg egy olyan döntést, ami mellett tényleg kitartottam, legjobb tudásom szerint teljesítettem a 2 éves projektet, majd elköltöztem, és párommal élek azóta is, akivel nagyon jó a kapcsolatunk, több ismerősöm említette már, hogy példaértékű.
2. Vállalnék-e gyereket? Erre még egyerlőre nem érzem képesnek magam, bár inkább az anyagiak zavarnak.
3. Vannak dolgok, amikkel kapcsolatban még csak most kezdek el érni. Minden embernek történhetnek az életében kisebb-nagyobb traumák, melyek rövid vagy hosszú távon is okozhatnak némi blokkot bizonyos területen. Ezeket feldolgozni, az ezek miatt kialakult rossz berögződéseket felismerni és megtanulni kezelni. Ez is egyfajta felnőttség szerintem.
4. Talán sosem érezzük majd magunkat 100%-ban felnőttnek, hiszen nem vagyunk tökéletesek, mindig követünk el hibákat, és az élet folyamatos tanulás... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!